Хокей: «Чернівецькі пінгвіни» розгромили «Подолян» з Тернополя

1

У матчі Регіональної хокейної ліги між чернівчанами і тернополянами 17.12.11 глядачі побачили аж 20 (!) зарахованих шайб (плюс були й незараховані).

 

Черговий матч чемпіонату Регіональної хокейної ліги «Чернівецькі пінгвіни» провели вдома, із тернопільськими «Подолянами». Приємно, що цього разу на трибунах «Льодового майданчика» з’явилися палкі вболівальники, які підтримували чернівчан впродовж усього матчу. І приємніше всього, що це були наймолодші прихильники чернівецького хокею! Хочеться вірити, що саме в їхній особі росте впевнена зміна «Пінгвінів», яка згодом радуватиме прихильників хокею на Буковині. Напевно, саме вони й зумовили впевнену перемогу господарів, чи, скоріше, повний розгром гостей у звітному матчі;))

Вже в перші шість хвилин гри команди обмінялися закинутими шайбами, і, хоча тернополяни програвали, проте дуже швидко встановили рівновагу. Проходить хвилина – і «Пінгвіни» знову ведуть у рахунку! Напевно, десь саме в цей момент подумалося, що вони свого в цей день на віддадуть ;)) Цікаво, що до і після зарахованих шайб були ще дві незараховані – по одній у кожної з команд. Такий собі сендвіч ;))

На 15 хвилині «Подоляни» знову зрівнюють рахунок у матчі, проте це відбулося востаннє. Перевага господарів відчувалася протягом усього поєдинку і, звичайно, мусила втілитися в результат. Перший період закінчився вже із рахунком 5:2, а далі – ще більше! ;))

У другому періоді «Пінгвіни» мали беззаперечну перевагу і впевнено довели рахунок до переконливих 9:2, хоча за кількістю моментів та кидків по воротах гостей різниця могла б бути значно більшою. Як то кажуть, господарі «трохи» хотіли, а їхні суперники – не могли ;))

Остання третина матчу остаточно перетворилася на жах для «Подолян». Навіть грали й закидали шайби вони настільки, наскільки їм це дозволяли буковинці. Розслабленість в окремих моментах можна пояснити вбивчою перевагою в рахунку, яка росла й росла. Цифри кажуть самі за себе – всередині періоду рахунок був 13:3 на користь господарів! Та вони не зупинилися й на цьому! До останніх хвилин «Пінгвіни» завзято атакували й закинули у ворота суперників ще три шайби проти одної. Фінальний свисток судді зафіксував остаточний рахунок матчу – 16:4! Як то кажуть – гра в одні ворота!

Залишається тільки підтримати скандування вболівальників: «Молодці!!! Так тримати!»

 

Альберт Комарі,

спеціально для сторінки «Льодового майданчика»

на sportbuk.com

 

Усі результати і турнірну таблицю можна подивитися тут:

17.12.11

11:00. «Чернівецькі пінгвіни» – «Подоляни» (Тернопіль) – 16:4 (5:2, 4:0, 7:2)

Голи: 1:0 Юрій Антонюк, 1:1 Ігор Вайшле, 2:1 Андрій Білоцький, 2:2 Тарас Мазепа, 3:2 Юрій Антонюк, 4:2 Петро Головатий, 5:2 Ігор Кірєєв, 6:2 Валентин Філіпчук, 7:2 Валентин Філіпчук, 8:2 Юрій Антонюк, 9:2 Юрій Антонюк, 10:2 Роман Терида, 11:2 Андрій Білоцький, 12:2 Петро Головатий, 12:3 Ігор Вайшле, 13:3 Андрій Білоцький, 14:3 Андрій Білоцький, 14:4 Ігор Вайшле, 15:4 Ігор Герба, 16:4 Петро Головатий.

«Чернівецькі пінгвіни»

Сергій Котов (воротар)

8. Михайло Онищук (воротар)

78. Петро Головатий

27. Ігор Кірєєв (начальник команди)

15. Іван Медвідь

5. Андрій Філіпчук

22. Юрій Антонюк

17. Андрій Білоцький

12. Олександр Богачик

20. Ігор Герба

35. Олександр Довганич

7. Денис Овчінніков (запас)

88. Віталій Соловйов

13. Роман Терида

77. Валентин Філіпчук

7. Олександр Фролов

 

«Подоляни» (Тернопіль)

Воротар Віктор Мізюк

17 Леонід Шило зах

77 Олександр Медоєв зах

88 Андрій Мазепа напад

99 Тарас Мазепа зах

22 Василь Чаклош напад

8 Ігор Вайшле

33 Сергій Королюк зах

87. Юрій Новак напад

25 Юрій Бут зах

23 Денис Гюнустекінг напад

Представник-тренер Шило Леонід Миколайвоч

Спонсор – благодійний фонд «Подоляни» (Тетяна Леонідівна Чубак)

24.12.11

11:00. «Чернівецькі пінгвіни» – «Галицькі ведмеді» (Тернопіль)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.