Баскетбол: «Стріба» на останніх секундах вирвала перемогу над «Хіміком-2» (Южне)!

2

Другу перемогу поспіль на старті першолігової першості України з баскетболу одержала чернівецька «Стріба», яка, як ми вже повідомляли, через фінансові проблеми змушена була відмовитися від вищої ліги. Другого ігрового дня першого туру в Кіровограді 5.11.11 чернівчани на останніх секундах закинули переможні два очки у кошик резервістів «Хіміка» (Южне).

 

Як повідомив з місця подій начальник чернівецької команди Олександр Яновицький, «стрібівці» весь матч вели в рахунку. Причому перевага доходила до 12-14 очок. Але в четвертій чверті арбітри вивели з гри за перебір фолів Владислава Лисишина (перейшов з «Галицької академії»), а «хіміки», в т.ч. скориставшись суддівськими симпатіями, почали наздоганяти чернівчан. І за 15 секунд до завершення зустрічі зрівняли рахунок! Маючи в запасі тайм-аут, наставники «Стріби» скористалися можливістю дати останні настанови своїм підопічним. І на останніх секундах Павло Гаврилов (перейшов з БК «Чернівці») кидком з середньої відстані приніс «Стрібі» переможні два очки – 74:72!

Склад «Стріби»: Володимир Зелений, Павло Гаврилов, Станіслав Арбора, Сергій Опольський, Дмитро Неволін, Роман Яремій, Роман Маніліч, Владсилав Луцишин.

Напередодні, нагадаємо, «Стріба» перемогла резервістів «Азовмашу» (Маріуполь).

Завтра, 6.11.11, чернівчани зіграють з господарями туру, які розгромили і «Хімік-2» (Южне), і «Азовмаш-2» (Маріуполь). У складі Бк «Кіровоград», до речі, виступають одразу декілька колишніх «стрібівців» – Давід Майсурадзе, Олександр Кадола та Дмитро Ігнатенко.

***

2 Comments
  1. Александр says

    Владислав Лисишин

Leave A Reply

Your email address will not be published.