Більярд: Несподіваний фінал на етапі Кубку Буковини

0

Уперше переможцем етапу Кубку Буковини з більярду став Тарас Просинюк. У фіналі він у впертій боротьбі здолав Івана Петращука, який раніше виступав в аматорській категорії.

 

Восьмий етап Кубку Буковини, який, як повідомив Володимир Басараба, гостював у більярдному клубі Центру розваг «Панорама-Чернівці», виявився багатим на сюрпризи. Головний – це вихід до фіналу Івана Петращука, для якого це лише другий етап у цій найсильнішій номінації. У вирішальному двобої він теж виглядав цілком пристойно. Але Тарас Просинюк був влучнішим і заслужено переміг, піднявшись у загальному заліку на друге місце.

У рейтингу нескладно помітити і титулованого Ярослава Тарновецького. Не дивуйтесь його скромним очкам на більшості етапах – насправді Ярослав взяв участь лише в одному з них (і переміг), а в інших, як пояснив представник федерації Ілля Осачук, його участь була умовною: «Якщо учасник з якихось причин не може взяти участь в етапі, але не хоче отримувати нулі, згідно з регламентом, можна зробити грошовий внесок, завявитися на етап і, не зігравши, отримати середній бал відповідно до кількості учасників. Це й робив Ярослав, аби мати можливість зіграти у вирішальній стадії Кубку Буковини».

 

1.10.11

Кубок Буковини (8 етап)

Перший раунд. Грицюк – Громосяк – 1:3 (переможець на 16), Проданчук – Дзінгель (переможець на 15), Карлін – Семянів (переможець на 14), Колесник – Штефанюк – 0:3 (переможець на 13), Ревуцький – Первак – 3:1 (переможець на 12), Мартинчук – Басараба – 0:3 (переможець на 11), Пернавський – Миронюк – 1:3 (переможець на 10), Кушнір – Миронюк – 0:3 (переможець на 9)

Другий раунд. Рибак – Проданчук – 2:3, Миронюк – Король – 3:2

Третій раунд. Громосяк – Величко – 3:4, Рибак – Петращук – 0:4, Семянів – Проданчук – 4:1, Карлін – Калявський – 1:4, Козмуляк – Колесник – 4:0, Ревуцький – Погодін – 1:4, Мартинчук – Альбота – 1:4, Миронюк – Віцнудель, Басараба – Король – 4:2, Просинюк – Кушнір – 4:0

1/16 фіналу. Штефанюк – Величко – 0:4 (програвший на 4), Петращук – Семянів – 4:1 (програвший на 3), Дзінгель – Калявський – 0:4 (програвший на 2), Козмуляк – Грицюк – 4:1 (програвший на 1), Громадський – Погодін – 4:0 (програвший на 8), Альбота – Пернаровський – 4:2 (програвший на 7), Віцнудель – Басараба – 2:4 (програвший на 6), Просинюк – Первак – 4:0 (програвший на 5)

1/8 фіналу. Погодін – Величко – 3:4, Петращук – Миронюк – 4:2, Басараба – Калявський – 4:3, Козмуляк – Ревуцький – 4:2, Громадський – Штефанюк – 4:0, Альбота – Семянів – 1:4, Віцнудель – Дзінгель – 4:3, Просинюк – Громосяк – 4:0

Чвертьфінал. Величко – Петращук – 1:4, Басараба – Козмуляк – 4:1, Громадський – Семянів – 4:1, Віцнудель – Просинюк – 0:4

Півфінал. Петращук – Басараба – 4:3, Громадський – Просинюк – 0:4

Фінал. Іван Петращук – Тарас Просинюк – 3:4

Рейтинг після 8-ми етапів можна подивитися тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.