АВТОпідтримаємо фанів «Буковини» 17 вересня для встановлення рекорду України!

0

У суботу, 17.09.11, відбудеться третій автопробіг фанів «Буковини», під час якого шанувальники чернівецької команди спробують встановити рекорд України!

Для цього необхідно буде зібрати мінімум 29 машин, адже попередній рекорд, який належать фанам львівських «Карпат», – 28 авто.

Гадаємо, буковинські вболівальники згуртуються навколо цієї ідеї і допоможуть організаторам автопробігу суттєво перевершити цей рекорд. Вірять у це і на телеканалі ICTV, звідки на фанівський автопробіг відправляють знімальну групу.

Отож, АВТОпідтримаємо цю акцію!

Початок – о 13:00. Збір – о 12:30 біля стадіону «Буковина».

Співорганізатор автопробігу Ігор Вавринчук повідомивв, що до акції можна приєднатися на будь-яких автівках, головне, щоби водії були фанами «Буковини». Їхати можна лише під двома прапорами – державним та жовто-чорним (ФСК «Буковина»). Автопробіг відбудеться за підтримки міської ради, машини супроводжуватимуть представники ДАІ. За попередніми даними, маршрут проходитиме від стадіону «Буковина» в центр, можливо, до дріжджзаводу або до резиденції ЧНУ, звідки повернуть на Червоноармійську і через Канівську на Цецино, якщо там в цей час перебуватиме «Буковина». Звідти планують поїхати на стадіон – на матч з «Динамо-2», яке очолює екс-київський динамівець і напівбуковинець Андрій Гусін.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.