24.08.11, ЦР «Панорама». Бокс. Україна – Франція!

0

24.08.11 у Центрі розваг «Панорама-Чернівці» відбудеться матч національних збірних з боксу України та Франції. Початок змагань – о 19:00.

Чернівецька обласна федерація боксу підготувала до святкування 20-ї річниці Незалежності України для чернівчан та гостей міста, для всіх, кому небайдужий спорт, для всіх запеклих шанувальників боксу справжнє спортивне та, навіть, феєричне свято! За наполегливості та сприяння президента ЧОФБ Віталія Бєляєва в ТРЦ  «Панорама», що розташовується в м. Чернівці, на вул. Хотинській, 24 серпня, о 19.00 відбудеться матчева зустріч між олімпійськими збірними України та Франції.

Нагадаємо, що в минулому році численні вболівальники були свідками першого безкомпромісного поєдинку між цими збірними і тоді сильнішими виявилися українці, які перемогли із рахунком 6 — 4. Ця зустріч для буковинців буде ще цікавішою, адже за збірну України виступатимуть наші земляки: це — два Олександри — Стрілецький та Тесленко (зараз обидва тренуються під керівництвом першого тренера братів Кличків – ЗТУ Золотарьова), а також вихованці І. Собка і А. Грудея (ФСТ «Україна», Шипинці) – Іван Страшний і Максим Скоріотський.

Чи вдасться французам взяти реванш за минулорічну поразку? Чи зможе збірна України відстояти перемогу над сильною європейською командою і вдруге поспіль тріумфувати в Чернівцях?

Про це дізнаємося ввечері 24 серпня! Отже, запрошуємо всіх, кому небайдужий сучасний український бокс високого гатунку, у ТРЦ «Панорама» 24 серпня 2011 року, в середу, на матчеву зустріч з боксу між збірними України та Франції!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.