Фото: «Старти надій» у таборі «Вогник Буковини» (Валя Кузьміна)

2

14.07.11 у рамках «Олімпійського літа» у дитячому оздоровчому таборі «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьміна Глибоцького району) відбулися телевізійні спортивні ігри «Старти надій». Почесним гостем заходу був перший і єдиний серед українців чемпіон світу з бігу на 100 км, майстер спорту СРСР міжнародного класу з марафонського бігу Сергій Яненко, який тепер працює тренером в обласній школі вищої спортивної майстерності.

 

Особливість «Стартів надій» у «Вогнику Буковини» полягала в тому, що відбулися вони не в самому таборі, а в «походних умовах». Далеке від ідеального місце змагань, з величенькою травою, муравійниками, іншими «перешкодами», додало «екстріму», але зовсім не убавило азарту, емоційності і волі до перемоги у самих учасників.

Чотири команди були сформовані методом «сліпого жеребу» з числа «найспортивніших» представників всіх загонів. Команди виявилися доволі рівними. І по ходу змагань лідери мінялися ледь не після кожної естафети. Зрештою, ближче до фінішу вперед вирвалися «Реактиви», які забезпечили собі перше місце ще перед заключним видом. Натомість боротьба за 2-3 місця точилась в буквальному сенсі до останніх метрів заключної естафети. І після фінішу теж залишила «відкриті» питання – «Еверласт» і «Чемпіони» набрали однакову кількість балів, але на вищій позиції завдяки перемогам на етапах розсташувався «Еверласт». Четверта команда відстала від «срібного» місця лише на одне очко.

Підтримуючи олімпійський принцип, організатори нагородили всіх учасників. «Живчики» замість «дерев’яних» медалей отримали з рук чемпіона світу Сергія Яненка фірмові ручки «Спорт для всіх». А переможцям та призерам Сергій Михайлович вручив відповідні медалі від облцентру «Спорт для всіх».

Співорганізаторами звітних телевізійних «Стартів надій» виступили обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор – Георгій Мазурашу), ОДТРК «БУК» (редактор – Ігор Савчин), СК «Гешко» та дирекція табору «Вогник Буковини» (за інформаційної підтримки sportbuk.com).

1 місце – «Реактиви»: Кукуляк Анастасія Андріївна, Жолобайло Ірина Василівна, Зоідзе Микола Мурмаронович, Скріт Віталій Віталійович, Нурдінов Ельдар Хаірлович, Чуньківська Іванна Степанівна, Білійчук Анатолій Васильович, Цікул Аліна Віталіївна, Харітон Сергій Васильович.

2 місце – «Еверласт»: Семенюк Катерина Ігоревна, Парфірова Людмила Валерївна, Бойко Давід Ігорович, Постевка Ілля Валерйович, Керзун Анна Юріївна, Цибуляк Станілсав Сергійович, Тодоріко Ольга Миколаївна, Крушельницька Анна Віталіївна, Гантюк В’ячеслав Костянтинович, Ільчінський Олександр Сергійович.

3 місце – «Чемпіони»: Мокану Григорій Миколайович, Поливанюк Євгенія Іванівна, Костюк Юлія Володимирівна, Зав’ялець Сергій Іванович, Онофрей Михайло Дмитрович, Апопій Валерія Іванівна, Олійник Павло Ігорович, Гніденко Анна Вадимівна, Якимчук Анастасія Олександрівна, Стратій Мар’ян Сергійович.

***

Фото: Георгій Мазурашу, Юрій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 1

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 2

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 3

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 4

***

2 Comments
  1. Аня says

    спасибо организаторам етих соревнований,было очень здорово)))

    1. І Вам дякуємо за добрі слова!;) Удачі!

Leave A Reply

Your email address will not be published.