Футбол: Буковинець Максим Ілюк полетів з «Шахтарем» на збір до Австрії

1

Вихованець буковинського футболу Максим Ілюк сьогодні, 15.06.11, вилетів у складі донецького «Шахтаря» на навчально-тренувальний збір до Австрії.

Нагадаємо, що Максим Ілюк (10.11.1990) перейшов з «Буковини» до «Шахтаря» наприкінці 2008 р. Поки що наш земляк виступав за резервний склад «гірняків». Та й те з перервами, спричиненими травмами, які переслідували його. Після останньої травми Максим повернувся у стрій під кінець сезону-2010/11, і одразу почав забивати за дубль «Шахтаря». Напевно, це не залишилося поза увагою наставників головної команди.

Щож, бажаємо здібному буковинцю натхнення і удачі у боротьбі за місце в основному «Шахтарі». І, звісно, міцного здоров’я!

Від’їзд Ілюка та кількох його колег-резервістів з «Шахтарем» до Австрії «окремим рядком» відзначила і прес-служба донецького клубу:

Сьогодні, 15 червня, делегація з гравцями та тренерами донецького «Шахтаря», а також персоналом команди, взяла курс на Австрію.

Відпустку завершено – настав час літнього збору. Команда на «Аеробусі-320» проведе у повітрі близько трьох годин та прибуде до Зальцбургу, після чого за звичним маршрутом добереться до місця дислокації – австрійського Гоінгу.

Список футболістів, які відправилися до Австрії з Донецька:

Воротарі: Рустам Худжамов, Юрій Вірт, Артем Тетенко, Олександр Рибка

Захисники: Олександр Чижов, Ярослав Олійник

Півзахисники: Олексій Гай, Костянтин Кравченко, Сергій Вакуленко, Роман Ємельянов, Каталін Карп

Нападаючі: Максим Ілюк, Джуліус Агахова

Окремим рядком варто відзначити присутність у списку гравців молодіжного складу «гірників» – Артема Тетенко, Ярослава Олійника, Каталіна Карпа та Максима Ілюка, а також півзахисника «Шахтаря-3» Сергія Вакуленка.

Плюс донецькі бразильці будуть летіти до Австрії окремо. Трохи пізніше до розташування «гірників» прибудуть «збірники» Морено та Едуардо, а також Вілліан, на якого очікує весілля. Відпустка інших гравців «Шахтаря», що грали у складі своїх національних збірних, подовжено на кілька днів – вони приєднаються до команди вже в Австрії.

***

Фото shakhtar.com

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.