Футбол: Андрія Гусіна умовили очолити «Буковину»!

5

Сенсаційне поповнення отримав тренерський штаб «Буковини» – в тандемі з Вадимом Зайцем, під чиїм керівництвом чернівецька команда повернулася до І ліги, працюватиме зірковий футболіст київського «Динамо» і збірної України Андрій Гусін, який наприкінці 2010 року очолив «Динамо-2» (Київ). Прийняти рішення про такий несподіваний перехід Андрія після матчу «Буковина» – «Динамо-2» умовили нові спонсори чернівецького клубу та секретар міської ради Віталій Михайлишин, який 31 березня 2011 р. став виконуючим обов’язки міського голови.

Валерій Чинуш знайомить Андрія Гусіна з в.о. Чернівецького міського голови Віталієм Михайлишиним. Фото: Георгій Мазурашу

Після матчу «Буковина» – «Динамо-2» (Київ), який, як відомо, завершився мінімальною перемогою чернівчан 1:0, нічого не віщувала таких сенсаційних поворотів. Зірковий наставник гостей Андрій Гусін взяв участь у прес-конференції, потім нароздавався автографів і нафотографувався з місцевими вболівальниками, провів автобус з резервістами київського «Динамо», після чого, як і планував, пішов з мамою Валентиною Василівною (яка, нагадаємо, виросла в Путилі), батьком Леонідом Володимировичем та буковинськими родичами на вечерю до ресторану «Чернівці» в готелі «Буковина».

Там Андрій «пересікся» з керманичем готельно-туристичного комплексу «Буковина» – депутатом міської ради Валерієм Чинушем та його колегами-депутатами. Згодом до них приєдналися бізнесмени-спонсори ФСК «Буковина» і секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлишин, який, як відомо, з 31 березня 2011 р. виконує обов’язки міського голови.

Ближче до півночі депутати, бізнесмени і в.о. мера ввічливо попросили Андрія Гусіна залишити на деякий час своїх родичів і перейти в інше місце «на пару слів». Вони направилися в кабінет Валерія Чинуша. Приблизно хвилин за 20, тобто вже після півночі 1.04.11, ця «цікава» група повернулася в ресторан. Причому чернівчани були явно в піднесеному настрої.

Бізнесмени і депутати за своїм столом почали жваво обговорювати перспективи футбольної «Буковини» – мовляв, під гучне ім’я в клуб точно вкладатиме серйозні кошти Дмитро Фірташ, що є реальні перспективи наступного сезону вийти до Прем’єр-ліги і таке інше. Прізвище Гусін не звучало. Але Валерій Чинуш «проговорився» на підтвердження припущення про сенсаційну домовленість: «Андрій однозначно буде жити в готелі «Буковина». Ми й так збиралися облаштовувати тут для нього такий же іменний номер, як Іво Бобула». Після цього все стало зрозуміло.

Уже на виході з ресторану «Чернівці», коли Гусіни і чернівецькі родичі розходилися по домам, вдалося задати ключове запитання Андрію Леонідовичу, на що він з посмішкою на вустах відповів: «А чому ви вважаєте це сенсацією? Після київського «Динамо» я змінив декілька колективів. Тобто перебуваю на тренерському етапі пошуку, як кажуть, «своєї команди». Мене переконали, що в Чернівцях найближчим часом буде створена дуже серйозна команда. Якщо мені запропонували удвічі вищу зарплату, ніж в Києві, це про щось говорить, правда? Та й Буковинський край для мене не чужий – все-таки мама виросла в Путилі, я теж нерідко гостював і в районному центрі, і у чернівецьких родичів. Так що будемо витісняти з «Буковиною» з футбольного Олімпу наших грандів!»

Зранку, 1 квітня 2011 р., sportbuk.com поцікавився у Вадима Зайця, чи правда, що він тепер працюватиме в парі з Андрієм Гусіним. Вадим Григорович не приховував, що сам здивований таким поворотом. Але запевнив, що не бачить жодних перешкод для плідної роботи в тандемі з Гусіним.

Очікується, що сьогодні ж, 1.04.11, до вечора в конференц-залі готелю «Буковина» відбудеться і офіційне представлення Андрія Гусіна в ролі наставника «Буковини».

Георгій Мазурашу, sportbuk.com

З 1 квітня! 😉

5 Comments
  1. fcbc says

    z 1 kvitnja))

  2. ivan_uk says

    Це шутка така?

    1. Придивіться до фото – це ж не колаж! Все реально

  3. Сиг says

    Ну, фото – це фото, вони могли й поговорити. Але невже Гусін так легко піде від Суркіса та від команди, яку щойно очолив??? %))

  4. Саша says

    Бабка Мальдіні також з Чернівців.. Може ще й його до нас? (думаю що жарт)

Leave A Reply

Your email address will not be published.