Фото: Чемпіонат України серед школярів з художньої гімнастики у Чернівцях

0

25-27 березня 2011 р. в обласній ДЮСШ гостював Відкритий Чемпіонат України серед школярів з художньої гімнастики. Нагороди розігрували у двох номінаціях – 1995 р.н. і старші – за програмою майстрів спорту, 1996-98 рр. – за програмою КМС.

Наступні великі змагання з художньої гімнастики у Чернівцях – Міжнародні змагання з художньої гімнастики «Буковинське сузір’я», присвячені космонавту Леоніду Каденюку (квітень).

Юні гімнастки Буковини здобули медалі на чемпіонаті України

Буковинські дівчата відзначилися на відкритому чемпіонаті України з художньої гімнастики серед школярів, який відбувся в Чернівцях. За програмою майстрів спорту Ольга Протасова здобула три «бронзи» і таку є медаль у загальному заліку.
За програмою кандидатів у майстри спорту 1997 року народження Юлія Факас має «бронзу». А у кандидатів 1998 року народження «золото» в Ангеліни Половинської, Юлія Лахман посіла третє місце. Тренує гімнасток Людмила Бутковська.
Також підопічна тренера Оксани Корінець Юлія Тимчук в фіналі здобула «срібло».
В командному заліку першою стала «біла Церква (Київська обл.), другою чернівецька обласна ДЮСШ.
Всього у чемпіонаті брали участь 102 команди з 20 регіонів України.

(molbuk.com)

Команда Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи посіла ІІ місце на відкритому чемпіонаті України серед школярів з художньої гімнастики

25-27 березня 2011 року в Чернівцях відбулося справжнє свято краси і грації – проходили змагання відкритого чемпіонату України серед школярів з художньої гімнастики. В наше місто з’їхались 19 команд із 14 міст України: Білої Церкви, Броварів, Вінниці, Києва, Кіровограда, Львова, Миколаєва, Одеси, Севастополя, Сум, Харкова, Черкас, Чернігова, Чернівців. Місто Чернівці було представлено двома командами Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи та командою ДЮСШ № 1.

Змагання проходили в спортивному комплексі Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Чудово оформлений спортивний зал, гарні стрункі дівчата, яскраві та ніжні кольори костюмів, віртуозна майстерність гімнасток, які виробляли із обручами, м’ячами, булавами, скакалками та стрічками справжні чудеса, – все це створювало у глядачів святковий настрій. Дійсно, художня гімнастика – красивий вид спорту, де так гармонійно поєднуються грація і талант, краса руху і спортивний дух.

Змагання тривали три дні. Успішно виступила команда Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи в складі Протасової Ольги, Тимчук Юліани, Факас Юлії, Половинської Ангеліни та Лахман Юлії, яка виборола срібні нагороди в загальнокомандному заліку, поступившись тільки спортсменкам Київського обласного ліцею фізичної культури та спорту (м. Біла Церква). Третє місце посіла команда ДЮСШ № 5 м. Києва.

Звання абсолютної чемпіонки відкритого чемпіонату України серед школярів з художньої гімнастики за програмою майстрів спорту України серед дівчат 1994-1995 років народження в багатоборстві виборола Смик Ганна (м. Біла Церква), друге місце посіла її подруга по команді Дорофеєва Ганна, а на третю сходинку п’єдесталу пошани піднялась учениця Чернівецької ОДЮСШ Протасова Ольга (тренер Бутковська Л.Л.). Тимчук Юліана (ЧОДЮСШ, тренер Корінець О.С.) стала четвертою.

Вдало на цих змаганнях виступили вихованки відділення художньої гімнастки Чернівецької обласної ДЮСШ. Срібну нагороду у вправах зі скакалкою виборола Тимчук Юліана. Протасова Ольга, крім срібла в багатоборстві, принесла в скарбничку команди ще чотири бронзові нагороди: у вправах без предмету, з обручем, булавами та стрічкою.

Нагородження переможців і призерів змагань проводили начальник обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Жукотинський Корнелій Костянтинович, директор Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи – Литвинчук Віталій Володимирович та президент Чернівецької обласної федерації художньої гімнастики – Сідляр Віктор Анатолійович. В особистій першості гімнастки були нагороджені дипломи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та медалями. Командам, переможцю і призерам в загальнокомандному заліку, були вручені кубки.

***

Відкритий Чемпіонат України серед школярів з художньої гімнастики

25 березня 2011 року на базі Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбулося урочисте відкриття Відкритого Чемпіонату України серед школярів з художньої гімнастики. Чемпіонат проводиться Міністерством освіти і науки, молоді та спорту з метою популяризації художньої гімнастики серед учнівської молоді, залучення її до активних занять спортом.
У змагання братимуть участь збірні команди 19 дитячо-юнацьких спортивних шкіл з 14 міст України. Переможців визначатиме поважне журі – відомі фахівці з художньої гімнастики.
Учасників змагань привітала представник з Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, суддя міжнародної категорії, головний секретар змагань – Ольга Борисівна Савіних.
Начальник Головного управління освіти і науки Михайло Йозефович Бауер побажав учасникам змагань вдалих виступів, цікавої спортивної боротьби та яскравих перемог.
Також на святі були присутні начальник обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Вікторович Довганич, начальник обласного управління Комітету з фізичного виховання та спору МОН України Корнелій Констянтинович Жукотинський, директор ТОВ «Машзавод», президент Чернівецької обласної федерації художньої гімнастики Віктор Анатолійович Сідляр, директор Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи Віталій Володимирович Литвинчук, головний суддя змагань, суддя національної категорії Людмила Леопольдівна Бутковська.
За право бути сильнішими за програмою МС будуть боротися гімнастки 1994-1995 років народження, за програмою КМС – 1996-1997 років народження.

(oblosvita.com)

***

Фото: Георгй Мазурашу

***

Фото: oblosvita.com

***

Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.