Новоселиця: Чемпіонат району з футболу вирішили провести у двох групах

0

14.03.11 у Новоселиці відбулося засідання виконкому районної федерації футболу, на якому обговорили і затвердили регламенти наступних районних змагань з футболу.

На засіданні були присутні Віталій Ротар (голова Новоселицької районної федерації футболу), Ігор Скоробагатько (заступник голови Новоселицької районної федерації футболу) та члени виконкому Віталій Топорівський, Владислав Скрипник, Марін Гостюк, Михайло Раца та Сергій Кішкан, а також голова комітету арбітрів Іван Ткач.

Після обговорення Чемпіонат району вирішили провести у двох підгрупах – А і Б.

Були внесені деякі зміни до регламенту Чемпіонату та Кубку Новоселицького району на 2011 р.

Вирішили провести 17.04.11 на стадіоні с. Бояни Кубок чотирьох Новоселицького району: ФК «Припруття», ФК «Золотий колос», ФК «Мамалига Остриця» і ФК «Ротор».

Затвердили також кошторис названих змагань.

В той же час голова районної федерації Віталій Ротар зазначив, що останнім часом відбуваються незрозумілі процеси навколо районних змагань з футболу, які федерації намагаються завадити проводити. За словами Віталія Васильовича, федерація не очікує особливої допомоги від влади, але бажано було б, щоби бодай не заважали працювати.

Нагадаємо, що за підтримки Віталія Ротара останніми роками новоселицький футбол серйозно «засвітився» на національній арені – зокрема, перемогами у фінальних турнірах на призи клубу «Шкіряний м’яч» та на всеукраїнських юнацьких змаганнях серед «колосівців».

Приємно нагадати також, що нещодавно, під час звітно-виборчої Конференції Асоціації аматорського футболу України у Києві, Віталія Ротара за вагомий внесок в розвиток футболу нагородив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

***

План заходів Новоселицької районної федерації футболу на 2011 р.

Leave A Reply

Your email address will not be published.