Вітання з ювілеєм директору Сокирянської ДЮСШ «Колос» Федору Блинду

0

Сьогодні, 16.02.11, своє перше 50-ліття святкує директор Сокирянської ДЮСШ «Колос», почесний громадянин Сокирян Федір Блинду.

Класний фахівець і чудова людина Федір Блинду давно користується заслуженою повагою у спортивних колах далеко за межами Сокирянщини. Свого часу завдяки його ентузіазму і працелюбству проста сокирянська котельня перетворилася на спортивний зал, в якому тепер не лише займаються юні спортсмени, а й відбуваються навіть міжнародні змагання, наприклад, з дзюдо. У цьому виді спорту ювіляр досяг чималих успіхів і як тренер – вихованці Федора Блинду не раз піднімалися на п’єдестал пошани національних змагань.

Колеги з Сокирянської ДЮСШ зазначають, що за своїм директором вони – «як за кам’яною стіною». А керівники обласної ради ФСТ «Колос» констатують, що чим більше буде таких директорів, тим успішнішими будуть спортивні школи.

Якось Федір Блинду зізнався, що приглянув ще одну закинуту котельню, з якої мріє зробити великий ігровий зал.

Бажаємо йому реалізувати цю та інші корисні для суспільства мрії!

Обласна рада ФСТ «Колос» і особисто Петро Івасюк та Дмитро Тівілік, обласна федерація дзюдо, вдячні вихованці та спортивні побратими вітають Федора Блинду з ювілеєм і бажають міцного здоров’я, життєвих гараздів, натхнення і наснаги реалізувати названу вище та інші корисні для суспільства мрії!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.