Міс спорт Буковина-2010: SMS-голосування завершилось, але інтрига зберігається

1

19 січня 2011 р. завершилося SMS-голосування Міс спорт Буковина-2010. Заключного дня найактивнішими знову були шанувальники головних претенденток на перемогу в конкурсі – Тетяни Пасько (футбол) та Євгенії Рожко (баскетбол).

Нагадаємо, що з першого дня голосування лідерство захопила Євгенія Рожко. І лише 17 січня вперед на декілька голосів вирвалася Тетяна Пасько. За день до завершення голосування Пасько збільшила перевагу до 69 голосів. Але в першій половині середи Рожко наблизилася впритул до нового лідера. Чим завершилася ця заочна «боротьба» «фан-груп» футболістки і баскетболістки, поки що залишатиметься нашим маленьким секретом. Тим більше, що попереду – ще засідання журі на чолі з титулованим Іваном Гешком та начальником облмолодьспортуправління Олександром Довганичем. До складу журі входять також, зокрема, «Найсильніша людина України-2009» Костянтин Ільїн, відомий фотомайстер Серж Рубле, автор цих рядків…

Попередньо члени журі висловлювалися за мінімальне втручання у розподіл головних титулів – мовляв, базовими будуть підсумки SMS-голосування, яке перед фінальним нагородженням, можливо, просто трішечки підкорегують.

Якою буде розв’язка конкурсу Міс спорт Буковина-2010, можна буде дізнатися безпосередньо під час шоу-програми «Зірки естради – зіркам спорту» 20 січня 2011 р. в обласній філармонії (початок – о 17:00), а також на нашому порталі, який є співорганізатором проекту.

Можемо сказати наперед, що на лауреаток очікують деякі приємні сюрпризи – приміром, від ТОВ «ГріКо» (Сергій Гринюк) та Буковинського державного медичного університету (ректор – Тарас Бойчук), обласного відділення НОК України (голова – Василь Ватаманюк), СК «Гешко».

Отже, остаточні підсумки конкурсу Міс спорт Буковина-2010 шукайте на нашому порталі вже після нагородження лауреаток.

На головні титули наразі претендують:

МІС БАСКЕТБОЛ БУКОВИНА 2010 Євгенія Рожко

МІС ВЕЛОСПОРТ БУКОВИНА 2010 Маріана Русу

МІС ВОЛЕЙБОЛ БУКОВИНА 2010 Галина Калинчук

МІС ЛЕГКА АТЛЕТИКА БУКОВИНА 2010 Людмила Шуляк

МІС ПАНКРАТІОН БУКОВИНА 2010 Катерина Тимофійчук

МІС ОРІЄНТУВАННЯ БУКОВИНА 2010 Інна Цуркан

МІС СТРІЛЬБА З ЛУКА БУКОВИНА 2010 Світлана Мікуліна

МІС УШУ БУКОВИНА 2010 Тетяна Продан

МІС ФІГУРНЕ КАТАННЯ БУКОВИНА 2010 Валентина Кондренка

МІС ФУТБОЛ БУКОВИНА 2010 Тетяна Пасько

МІС ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА БУКОВИНА 2010 Катерина Кудлата

МІС ЧЕРЛІДИНГ БУКОВИНА 2010 Анастасія Войцехович

***

Тетяна Пасько і Євгенія Рожко. Фото: Серж Рубле

Leave A Reply

Your email address will not be published.