Футбол: Буковинці виграли Міжнародний турнір зі студентською збірною України

0

Троє студентів Чернівецького національного університету виступали у складі студентської збірної України на переможному для неї Міжнародному турнірі в Криму.

До Сімферополя зі студентською збірною вирушили голкіпери Юрій Кисилиця, Юрій Бахтіяров та півзахисник Олександр Крохмалюк.

У звітному Міжнародному турнірі серед студентських команд, присвяченому 10-річчю Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, взяли участь команди Кубанського державного університету (чемпіон Росії серед університетів), Кримського економічного інституту КНЕУ (лідирує у своїй групі поточної першості України) та збірна України.

У своєму першому матчі збірна України розгромила кримчан з рахунком 5:1. Ворота головної студентської команди країни в цьому поєдинку захищав Юрій Кисилиця, а третій гол забив Олександр Крохмалюк (крім нього, відзначилися Полуницький, Чичиков, Микуляк та Гунченко).

Гості з Росії теж обіграли кримчан – 1:0. Тож доля головного трофею вирішилася у двобої між нашою студентською збірною та чемпіонами Росії серед студентів. Цього разу на останньому рубежі у українців перебував буковинець Юрій Бахтіяров. І він відстояв у вирішальному матчі «на нуль». Наша збірна завдяки влучному удару Дмитра Гунченка перемогла 1:0.

Для головної студентської дружини України, яка є переможцем двох останніх Всесвітніх Універсіад, цей турнір став одним з етапів підготовки до Універсіади, яка відбудеться в серпні 2011 року в Китаї.

Склад студентської збірної України

Воротарі: Юрій Кисилиця, Юрій Бахтіяров.

Польові гравці: Олександр Полуницький («Сталь» Дніпродзержинськ), Ігор Гребинський («Енергетик»), Андрій Башлай, Андрій Власюк, Сергій Чеботарьов (усі − ФК «Севастополь»), Денис Маринчук (ПФК «Олександрія»), Антон Шендрик («Таврія»), Олександр Крохмалюк, Василь Чорний, Владислав Микуляк («Закарпаття»), Олег Баранник, Ігор Пердута, Олексій Чичиков (усі − «Ворскла»), Дмитро Гунченко («Іллічівець»).

***

Юрій Бахтіяров, Олександр Крохмалюк та Юрій Кисилиця після перемоги на Всесвітній Універсіаді-2009. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.