РХЛ: «Гайдамаки» вийшли у лідери, а «Поділля» піднялося на 6 місце

2

Зіграно чергові матчі у Регіональній хокейній лізі. Після двох матчів 27.11.2010 р. змінився лідер – турнірну таблицю очолили «Гайдамаки», які мають однакову кількість очок зі «Спартаком», але кращу різницю закинутих і пропущених шайб.

«Гайдамаки» (Вінниця) – «Проскуров» (Хмельницький) – 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)

За словами Олега Алексійчука, хмельничани зіграли у цьому поєдинку непогано. Особливо надійним був голкіпер Володимир Чернятинський. А ось із реалізацією гольових моментів, навпаки, були проблеми. Зокрема, гості не довели до логічного завершення декілька виходів сам на сам. Єдину шайбу у ворота ХК «Гайдамаки» закинув Валерій Олексійчук (це брат Олега, просто так сталося, що у них прізвища відрізняються на одну літеру). Відзначив п. Олег і класне суддівство.

«Поділля» (Хмельницький) – «Подоляни» (Тернопіль) – 6:5

Як повідомив представник «Подолян» Леонід Шило, перший період завершився унічию 1:1. А у другому періоді тернополяни вели 3:1. Але хмельничани зуміли переломити хід поєдинку і у третьому періоді рахунок був уже 6:4 на користь «Поділля». «Подоляни» встигли лише скоротити відставання до мінімуму. У гостей по дві шайби закинули Олег Медоєв та Андій Мазепа і одну Ігор Мотоло.

За словами Леоніда Миколайовича, «Подоляни» мали кадрові проблеми: «Один у нас поїхав на заробітки до Польщі, ще декілька гравців теж були зайняті. І, до слова, грали ми без основного голкіпера – на воротах стояв хлопець, який буквально лише зо два місяці тренується. От наші земляки з «Галицьких Ведмедів», підлаштовуючись під своїх «легіонерів», не зіграли з нами минулої суботи. А ми граємо, як можемо, не зважаючи на кадрові проблеми».

Всі результати та турнірну таблицю можна подивитися тут:

(Увага! Інформація може бути доповнена іншими деталями та коментарями представників команд!)

***

2 Comments
  1. Гія says

    Георгій, з Вашого дозволу я скопіюю цю новину на сайт Ведмедів (http://vedmedi.clan.su), адже Леонід Миколайович повідомив у інтервью цікавий погляд на ситуацію, що склалася між нашими командами (ГВ і Подоляни).

    Невеличка повравка: Після двох матчів 27.11.2010 р. змінився лідер – турнірну таблицю очолили «Подоляни»… – тут, мабудь, Гайдамаки малось на увазі?

    Дякую.

    1. Звісно, “Гайдамаки”:) Це я думав на крок вперед, тобто писав ще про “Гайдамак”, а вже думав про “Подолян”, які дали бій “Поділлю”:)
      Без проблем можете брати цю та інші новини чи результати з сторінки РХЛ. Тут існує загальноприйняті правила – просто треба вказати або точну адресу новини, або http://sportbuk.com/
      Вибачайте, ще не дійшли руки до оформлення вашої сторінки в рамках сторінки РХЛ. Але доберуся і, звісно, вкажу там вашу клубну сторінку:)
      Сподіваюсь також на вашу активність в плані інформаційної співпраці після матчів;)
      Удачі!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.