Фото: Титуловані велосипедистки в еротичному календарі

0

Велосипедистки вирішили не відставати від представниць деяких інших видів спорту і теж завели традицію зніматися для доволі відвертого календаря.

Еротичний календар за участю представниць маунтенбайку вже другий рік тішить око шанувальників спорту та жіночої краси. У відвертих фотосесіях в рамках цього проекту брали участь і такі титуловані гірські велогонщиці, як олімпійські чемпіонки Сабіна Шпіц, Ханка Кюпфернангель, перша серед росіянок володарка Кубку світу і бронзова призерка Олімпіади-2008 Ірина Калентьєва та інші. Таким чином, дівчата хочуть привернути «зайву» увагу до рідного виду спорту.

До речі, спортивний календар, який має поєднати спортивну і «модельну» сторони краси дівчат-спортсменок, вже був, як кажуть, в проекті у 2008 р. і на Буковині. З різних причин тоді названий календар так і залишився лише проектом. Але є всі підстави сподіватися, що він стане реальністю в контексті проведення конкурсу Міс спорт Буковина-2010. Попрацювати для цього календаря ще два роки тому згоду дав відомий фотомайстер Серж Рубле.

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.