«Спортивні» свята: З днем народження вітаємо чемпіона світу Сергія Яненка

0

Сьогодні, 27 листопада 2010 р., свій 53 день народження святкує чемпіон світу 1997 р. з бігу на 100 км Сергій Яненко.

Свого часу наш іменинник був одним з найсильніших марафонців СРСР, вигравав Кубок СРСР на дистанції 42 км 195 м. Пізніше перекваліфікувався у надмарафонці. У 1997 році Сергій Яненко сенсаційно виграв Чемпіонат світу з бігу на 100 км, встановивши там рекорд України, який досі залишається непобитим. Останнім часом Сергій Михайлович працює тренером з легкої атлетики в обласній школі вищої спортивної майстерності.

Колектив ШВСМ на чолі з директором Сергієм Задорожняком щиро вітає іменинника з днем народження і бажає міцного здоров’я, сил і наснаги виховати ще багато класних спортсменів, які зможуть в майбутньому так само успішно захищати честь краю та України, як це робив Сергій Яненко!

До всіх найкращих побажань приєднується спортклуб «Гешко» і особисто почесний президент клубу Іван Гешко та голова Правління клубу Валерій Чинуш, а також друзі та колеги по нелегким спортивним будням.

З роси і води Вам, Сергію Михайловичу!

***

Нагадаємо, що тут ви можете безкоштовно вітати з днем народження та іншими святами людей, чия доля пов’язана зі спортом, а також приєднуватися до наявних привітань (як у коментарях, так і на e-mail: sportbuk@gmail.com).

***

Сергій Яненко. Фото: Георгій Мазурашу, sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.