«Стріба» програла і другий матч «Вінницьким зубрам»

0

У другому матчі 1 туру Чемпіонату України з баскетболу серед команд вищої ліги 10.10.2010 р. чернівецька «Стріба» знову поступилася вдома «Вінницьким зубрам», які, нагадаємо, за попередні чотири сезони здобули у другому баскетбольному ешелоні два «срібла» і одну «бронзу».

Якщо у першому матчі «Стріба» виграла першу і четверту чверті, але з більшою різницею програла 2-3 чверті і, відповідно, і в підсумку, цього разу чернівчани змогли на рівних протистояти більш титулованим гостям лише в дебюті. Дуже потужно розпочав гру лідер «Стріби» Антон Рожков (офіційний партнер – пивоварня «Наше пиво»). Його «заведеність» на боротьбу підтримали партнери і в якийсь момент подумалося, що друга зустріч буде за нами. Але «стрібівці» вже традиційно дуже швидко перевищили ліміт командних фолів, плюс почали припускатися, як кажуть, необов’язкових помилок, що дозволило створити невеличкий відрив вже в кінцівці першої чверті – 21:25. У другій чверті господарі майданчика декілька разів «вибухали» активністю, але коли, здавалося, можна було наздогнати суперників і переломити хід поєдинку, знову підводили непритаманні вищій лізі помилки. На велику перерву «Стріба» пішла за рахунку 42:55.

Остаточно надії на позитивний результат розтанули після третьої партії – 64:85. Під завісу зустрічі неозброєним оком була помітна фізична перевтома наших баскетболістів, тож досвідченим вінничанам не склало великих труднощів «добити» дебютантів вищої ліги – 75:103.

На матчі серед почесних гостей були присутні Чернівецький міський голова Микола Федорук зі своїм першим заступником Миколою Попадюком, депутат міської ради і партнер клубу Валерій Чинуш, керівники облмолодьспортуправління Олександр Довганич і Богдан Вітовський, начальник міськспортуправління Святослав Дяконюк, президент ФСК «Буковина» Василь Орлецький…

Стартові матчі «Стріби» у ФОК «Олімпія» можна буде переглянути в запису на телеканалі «Чернівці» (звітні – у понеділок та вівторок ввечері).

Нагадаємо, що чернівецька команда виступає у вищій лізі за підтримки Чернівецької міської ради, обласної влади, титульним спонсором «Стріби» є готель «Буковина» (Валерій Чинуш), партнерами – торічний генеральний спонсор дистрибуцій на компанія «Рома» (Роман Клічук), пивоварня «Наше пиво», яка підтримує особисто лідера команди Антона Рожкова, ТОВ «Клас і К» та мережа магазинів «Чай і кава».

Статистику матчу та коментар авторитетного тренера-консультанта «Стріби» Тимофія Безрука шукайте на нашому порталі пізніше.

У наступному турі 16-17 жовтня «Стріба» зіграє у Луцьку проти місцевої команди «Університет-Волиньбаскет».

Дебютант вищої ліги "Стріба" (у білій формі) не впоралася з досвідченими "ВІнницькими зубрами". Фото: Вадим Здоровецький, sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.