Бейсбол: «Соколи» залишають Дивізіон А

0

Завершився черговий Чемпіонат України з бейсболу у вищій лізі (Дивізіон А), за підсумками якого чернівецька команда «Соколи-Спартак» посіла останнє місце і повертається до Дивізіону Б.

У заключному 12 турі чернівчани приймали команду з Кіровограда «СДЮШОР-Діамант». У суботній грі господарі нічим не змогли втішити своїх уболівальників, поступившись з рахунком 0-19.

У неділю ми стали свідками двох зовсім різних за сценарієм ігор. В першій, як відомо, перші три іннінги подає молодий пітчер (вік 18 років і молодше). Через хворобу Комарницького Юрія та виключення зі складу команди Липки Миколи функцію пітчера виконував Колодій Дмитро. На жаль, захист не зміг впоратись зі своїм завданням, припустившись 15 помилок. Рахунок гри 3-21.

Друга недільна гра вже зовсім не була схожа на першу. Завдяки вдалому пітчінгу Рябцева Дмитра, який не віддав жодного очка за 9 іннінгів (а очки кіровоградці змогли набрати лише завдяки помилкам захисту), чернівчани продемонстрували гідну гру. Та як би за рахунку 1-2 на користь кіровоградців, коли були зайняті усі бази «соколятами» при повному рахунку в домі, суддя не об`явив боловий м’яч третім страйком та третім аутом, невідомо як могла піти гра. Попри всю напругу в останній грі чемпіонату, чернівецькі бейсболісти змогли, нарешті, гідно протистояти суперникам. Рахунок гри 1-4. В іншій парі «КНТУ-Єлісаветград» – «ТНУ-Тигри» зафіксовано такі результати: 5-4, 3-4, 12-2.

Чемпіоном країни в черговий раз став «КНТУ-Єлісаветград», друге місце у «ТНУ-Тигри», третє місце – у «СДЮШОР-Діамант». «Соколи-Спартак» на останній четвертій позиції і змушені залишити Дивізіон А.

sokoly.info

***

Усі результати Чемпіонату України і турнірну таблицю можна подивитися тут:

Leave A Reply

Your email address will not be published.