Баскетбол: «Стріба» на старті поступилася триразовим призерам вищої ліги

1
У першому матчі Чемпіонату України з баскетболу серед команд вищої ліги чернівецька «Стріба» 9.10.2010 р. вдома поступилася «Вінницьким зубрам», які за останні чотири роки здобули два «срібла» і одну «бронзу» в цьому ешелоні.

Чернівчани розпочали доволі непогано і виграли першу чверть 20:17. Вирішальною виявилася друга чверть, яку «Стріба» програла 13:28 і пішла на велику перерву за рахунку 33:45. У третій чверті буковинці ледь не переломили хід поєдинку, але, скоротивши рахунок, припустилися декількох невимушених помилок і на заключну чверть вийшли з мінусом 17 – 62:79. У кінцівці підопічні Тимофія Безрука і Олександра Чермака зіграли краще за суперників і заслужено виграли четверту чверть 23:16, але для загального успіху цього виявилося надто мало – 85:95.

На думку керівника міського спорту Святослава Дяконюка, «Стріба» не змогла розкрити весь свій потенціал через стартове хвилювання: «Все-таки команда грає перший матч у вищій лізі, а вінницький клуб тричі був призером. Було враження, що гості, за необхідності, могли ще додати в грі. Але це не означає, що ми не можемо обіграти їх завтра».

Зазначимо також, що цього разу матчу супроводжувався виступами групи підтримки «Максимум» (ЗОШ №27), яка не лише «заводила» публіку, а й чи не найгучніше скандувала: «Стріба! Стріба!»

Другий матч відбудеться у неділю, 10 жовтня, о 12:00 в тому ж ФОК «Олімпія».

Домашні матчі «Стріби» можна буде переглянути в запису на телеканалі «Чернівці» (звітні – у понеділок та вівторок ввечері).

Нагадаємо, що чернівецька команда виступає у вищій лізі за підтримки Чернівецької міської ради, обласної влади, титульним спонсором «Стріби» є готель «Буковина» (Валерій Чинуш), партнерами – торічний генеральний спонсор дистрибуцій на компанія «Рома» (Роман Клічук), ТОВ «Клас і К» та пивоварня «Наше пиво», яка підтримує особисто лідера команди Антона Рожкова.

БК «Стріба»: №4 Антон Рожков (17 очок), 6 Давід Майсурадзе (19), 7 Денис Єлисевич (4), 9 Сергій Степанов (11), 21 Сергій Семенов (6), 34 Олександр Кадола (8), 33 Сергій Опольський (10), 5 Андрій Семенович – к/к (3), 8 Дмитро Ігнатенко (4), 20 Іван Федоряк (2), 12 Василь Федоряк (1).

"Стріба" 9.10.10 поступилася "Вінницьким зубрам". Фото: Микола Кобилюк, "МБ", sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.