Володимир Шаран: «Буковина» зіграла набагато краще, ніж наша команда

0

Наставник «Олександрії» Володимир Шаран після матчу з «Буковиною» визнав, що чернівчани зіграли набагато краще, ніж його підопічні, і заслужено перемогли.

Володимир ШАРАН (головний тренер «Олександрії»):

По-перше, хотів би привітати команду «Буковина» (Чернівці) з заслуженою перемогою. Тому що вона справді грали набагато краще, ніж наша команда. Видно було бажання. А я попереджав своїх хлопців про те, що зараз команди в І лізі всі рівні. І тому я розумію прекрасно, що перед цим туром ми перебували на першому місці, і десь трішки, я вважаю, хлопці розслабились… У тому плані, що думають, ніби кожну команду можна дуже легко обіграти. Без бажання, без самовіддачі. Це футбол, а футбол за це карає. Головне правильно зробити висновки і продовжити працювати далі, тому що попереду ще дуже багато ігор.

Альберт Комарі: У вашому складі є два нападника, які тривалий час вважалися досить перспективними, – це Грибанов і Кабанов. Що ви можете зараз про них сказати?

По сьогоднішній грі нічого не можу сказати. А взагалі немає стабільності. Буває, одну гру Грибанов зіграє нормально, Кабанов вийде на заміну і зіграє, як від нього очікуємо. А по сьогоднішній грі. Це, можна сказати, пусте місце…

Олексій Мамчук: Ви грали проти «Буковини» у 90-му році, здається, за львівські «Карпати», потім за київське «Динамо». Які враження від команди тоді у вас залишилося, від ігор, якщо пам’ятаєте їх?

Я пам’ятаю чудово. Ми, по-моєму, 3:0 виграли у «Буковини», чи 3:1, з «Динамо» (Київ). Шкапенко тоді, наскільки пам’ятаю, забив три м’ячі. Коли ми їхали на Західну Україну, чудово знали (особливо я, бо родом сам з Західної України), що тут, з яким суперником не граєш, завжди є характер у команди. Тому, незважаючи на те, що ми приїхали з «Динамо» (Київ), нам було дуже важко тут грати. І завжди підтримка вболівальників тут дуже хороша.

Олексій Мамчук: Яке завдання на сезон у вашої команди? Прем’єр-ліга?

Завдання перемагати у кожній грі.

Володимир Шаран після матчу з "Буковиною". Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.