Сенсація у Кубку Чернівців з футболу

18

Сенсаційно завершився перший півфінальний поєдинок Кубку Чернівців з футболу 2010 р., в якому ФК «Біла» 24.09.2010 р. у Садгорі здолав з рахунком 3:1 лідера чемпіонату «ЧТЕІ-ДЮСШ-1». Про це повідомив голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк.

Сенсаційним цей результат ми називаємо в контексті позицій, на яких перебувають команди у турнірній таблиці Чемпіонату Чернівців (ЧТЕІ-ДЮСШ-1 лідирує, а Біла – на 12 місці). Проте реально на сьогодні команда з Білої зовсім не відповідає цьому скромному місцю в турнірній таблиці, адже після І кола серйозно оновилася: Владислав Мельников, Сергій Жижиян, Денис Бучинський, Роман Лисюк,
Олександр Лисюк, Тарас Таріца, Денис Зачиковський, Микола Коваленко, Андрій Королянчук, Олександр Георгійчук, Олександр Лакуста, Віталій Воронюк, Ілля Гуцуляк, Микола Таріца, Роман Дорош, Ілля Сідор.

Думаю, з таким складом цілком можна претендувати і на головний трофей.

Другий півфінальний матч (ФК «Інтер» – «Дрім-Тім») відбудеться 28 вересня.

Фінал у рамках Дня міста гостюватиме 2.10.10 на стадіоні «Буковина». Початок – о 14:00.

***

18 Comments
  1. pravuu hav fc bilu:) says

    jak moje bytu sunsacieu!?
    jakwo tam graut PROFISIONALU:)

    1. Сенсація не за складом, а за назвою:) Плюс до такого заголовку більше уваги;)

  2. mister_Dinho says

    шановний Георгій Мазурашу!
    доводимо до вашого відома, що перемога ФК Біла у цьому матчі не є сенсаційною, а це все, як-то кажуть, “в порядке вещей”. Ті, хто були присутні на матчі, зможуть це підтвердити.

    1. Дякую, що довели до відома – я то й зовсім не проти, щоби Біла виграла і фінал:) Якщо Ви маєте час, бажання і натхнення, можете навіть тут трішки розповісти про перебіг подій! Думаю, відвідувачам буде цікаво. Бо я на матчі не був. І навіть складів не знаю. Лише сьогодні від Королянчука-молодшого дізнався, хто забивав – і зрозумів, що командочка там “в порядку”:)

  3. TariK says

    Это не сенсацыя, Била сильнейна три головы !!!!

    1. Кількість голів вище я не мав можливість підрахувати:) Вам аналогічна пропозиція – поділіться враженнями від самої гри – що пам’ятаєте, якісь цікаві моменти. А сенсація чи ні – це, думаю, не так принципово. Мені так піднесли цю інформацію, складів команд у мене немає, а сама присутність слова сенсація у заголовку, можливо, посприяє тому, що “зайві” читачі дізнаються про це;) Так що завжди є дві сторони медалі:) Ще раз вітаю Білу з виходом у фінал і успіхів у вирішальному двобої!

      1. mister_Dinho says

        якщо треба, то можемо надати склад команди або навіть фото і відео з матчу 😉

        1. sportbuk@gmail.com і напишіть від кого;)

    2. О, забув поцікавитися: а як сталося, що команда, яка “на три голови вище”, у чемпіонаті посідає поки що 12 місце, а переможений у півфіналі Кубку міста суперник – лідер? То, може, все-таки сенсація?:)

      1. mister_Dinho says

        перед тим як таке написати, вам варто було б ознайомитись таки зі складом команди. в першому колі грали зовсім інші люди, які “вивели” команду на 12 місце. але, під час літньої перерви, склад команди кардинально змінився – замість місцевих футболістів, зараз в команді грають вихованці СДЮСШ Буковина, яких тренери вже списали з рахунків.
        але ми все-таки зібралися і довели, що ми здатні чогось досягти. фінал кубка міста – це лише перший крок! далі буде все набагато цікавіше!!!

        на рахунок сенсації: команда “ЧТЕІ-ДЮСШ-1” знала, що у півфіналі на неї чекатиме вже не той ФК “Біла”, проти якого вони грали в чемпіонаті. всі гравці “ЧТЕІ-ДЮСШ-1”, в тому числі і тренер, знали добре проти кого гратимуть (тим більше, що до ФК “Біла” перейшли 2 гравці з “ЧТЕІ-ДЮСШ-1”)!!!
        звідси висновок який? – правильно! – команда на папері і на полі – різні речі!!!!

        1. Цікава тут полеміка пішла:) Це добре;) Але я все одно не розумію, в чому причина такої гострої реакції… Всього лише на заголовок? Склад, якщо є можливість, “засвітіть”, у мене протоколу немає наразі. Можливо, за складом і можна здогадатися, що Біла могла бути фаворитом у півфіналі. Хоча, якщо йдеться про випускників ДЮСШ, яких “списали з рахунків”, то, можливо, і за протоколом складно було однозначно назвати Білу фоворитом? Впишемо цей склад сюди – і вже будуть знати поіменно, хто може виграти навіть у лідера;) Хіба ж не логічно, що коли команда з 12 місця перемагає у півфіналі лідера Чемпіонату, це цілком можна назвати сенсацією?:) Навпаки, треба радіти, що заслужили такого заголовку;) І, напевно, Біла може заслужити ще й у фіналі?;)

          1. mister_Dinho says

            поіменно наш склад буде оголошено 2 жовтня на початку матчу 🙂

          2. Більше того, за попередньою інформацією, справа має бути так організована, що фінал покажуть в запису на телеканалі “Чернівці”;)

  4. TariK says

    Дякую))))

  5. Kerl Jr. says

    склад команди:
    Владислав Мельников
    Сергій Жижиян
    Денис Бучинський
    Роман Лисюк
    Олександр Лисюк
    Тарас Таріца
    Денис Зачиковський
    Микола Коваленко
    Андрій Королянчук
    Олександр Георгійчук
    Олександр Лакуста
    Віталій Воронюк
    Ілля Гуцуляк
    Микола Таріца
    Роман Дорош
    Ілля Сідор

  6. kerl jr. says

    2 пів фінал;) ось це сенсація;)

    1. Таки да:) Можна вітати Білу з кубковим успіхом?;)

      1. mister_Dinho says

        Вихід у фінал – це успіх! Але у фіналі ще треба показати, на що ми здатні. Не варто робити “дрімтімівських” помилок – недооцінювати суперника.

Leave A Reply

Your email address will not be published.