Кубок України: «Будівельник» (Чернівці) розпочав з перемоги (+ фото)

0

У стартовому поєдинку другого етапу Кубку України з волейболу, який гостює у Чернівцях, місцевий «Будівельник» у трьох партіях здолав новачка вищої ліги «Ужгородський ВК-Закарпаття».

Закарпатці у першій партії протрималися до рахунку 7:7, коли подавати пішов Дмитро Циркін: на подачах чернігівського «легіонера» наша команда виграла сім очок поспіль! Цього відриву «будівельникам» вистачило, аби не випустити суперників з 15-ти. Аналогічно впевнено підопічні Віталія Осипова виграли і другу партію. А ось у третій, напевно, дещо розслабилися, що дозволило закарпатцям по ходу навіть вести в рахунку до трьох очок (8:11). Але «будівельники» все-таки зуміли зібратися і, хоч і не без ускладнень (з «лотерейними на більше-менше»), але довели справу до «сухої» перемоги.

Зрозуміло, що сили в цьому поєдинку були нерівні. І що «Будівельник» міг собі дозволити, певною мірою, «погратися» з нижчим за класом суперником. Проте президент чернівецького клубу Василь Ватаманюк після гри не приховував невдоволення великим відсотком технічного браку і «дитячих помилок».

Присутня була інтрига і в поєдинку «Юракадемія» (Харків) – «Будівельник» (Тернопіль). Тернополяни виграли другу партію і цілком гідно протистояли «юристам» і в інших партіях. Але різниця в класі, зрештою, далася взнаки. Зазначимо, що в складі «Юракадемії» виступав нещодавній чернівецький «будівельник» Сергій Пришляк. Під час нещодавнього Кубку незалежності Сергій зазначив, що йому пропонували повернутися до «Будівельника», але він не прийняв пропозицію, оскільки була можливість пограти за один з італійських клубів. Але, вочевидь, італійський варіант з певних причин відпав, і тепер нещодавній улюбленець чернівецької публіки гратиме проти чернівецької команди. Зокрема, завтра…

Кубок України (ІІ етап)

«Б»-4 (Чернівці)

16.09 (четвер)

17:00. ВСК «Юракадемія» (Харків) – «Будівельник-Динамо» (Тернопіль) – 3:1

18:30. «Ужгородський ВК-Закарпаття» (Ужгородський район) – «Будівельник-Динамо-Буковина» (Чернівці) – 0:3 (14:25, 20:25, 27:29)

Матч «Ужгородський ВК-Закарпаття» (Ужгородський район) – «Будівельник-Динамо-Буковина»можна переглянути на телеканалі «Чернівці» у п’ятницю, 17.09.10, о 22.00.

Календар ігор і результати Кубку України можна переглянути тут:

«Юридична академія» (Харків) – «Будівельник» (Тернопіль)

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found

"Юракадемія" (в темній формі) все-таки дотиснула тернопільський "Будівельник". Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.