«Чернівецькому пінгвіну» Юшкову, який став «соколом», пророкують місце в збірній України!

0

Уперше в історії буковинського хокею представник чернівецької команди перейшов до флагмана вітчизняного хокею столичного «Сокола». Йдеться про нападаючого «Чернівецьких пінгвінів» Дмитра Юшкова, який, як ми вже повідомляли, недавно побував у тренувальному таборі «Сокола», а тепер вже підписав контракт зі столичним клубом!

Наставник «соколів» Олександр Сеуканд вбачає в уродженці наших країв, який пожив у Росії і встиг пограти у тамтешній І лізі, дуже перспективного хокеїста: «Думаю, у майбутньому він, можливо, заграє і в збірній України».

У свою чергу, власник «Льодового майданчика» і капітан «Чернівецьких пінгвінів» Павло Польовий впевнений, що Юшков ще проявить себе на найвищому рівні: «Дмитро – дуже талановитий хокеїст. Для нас велика удача, що він повернувся з Росії в рідні краї і пограв за чернівецьку команду. Неозброєним оком було видно, що він на дві голови вище аматорської ліги, в якій ми виступаємо. Я зробив все можливе, щоби нашу «находку» побачили в столичному «Соколі». І тепер я просто щасливий, що Дмитро Юшков підписав контракт з кращою українською командою! Для нас це історичний момент. А якщо з часом він заграє і в збірній України, ми будемо на сьомому небі від щастя».

Георгій Мазурашу, «МБ»

В атаці – Дмитро Юшков. Фото: Роман КОВАЛЬЧУК, sportbuk.com/ice-arena

Leave A Reply

Your email address will not be published.