Чернівецька стрибунка Руслана Цихоцька відібралася на «БУМ. Битву слов’ян» (+ відео)

1

Серед учасників нового міжнародного проекту телеканалу «Інтер» – «БУМ. Битва слов’ян» буде і майстер спорту з легкої атлетики з Чернівців Руслана Цихоцька. Вона успішно пройшла кастинг і включена до складу збірної, яка захищатиме честь України на цих незвичних змаганнях в Аргентині.

Руслана Цихоцька з раннього дитинства займається спортом. Спершу поєднувала легку атлетику і боротьбу дзюдо. Свого часу навіть вигравала обласні юнацькі ігри одразу у трьох видах спорту – легкій атлетиці, боротьбі дзюдо і вільній боротьбі. Потім сконцентрувалася на легкій атлетиці, де її першим тренером був Геннадій Терехов. Останніх декілька років вона тренується під керівництвом Анатолія Парнети та знаного столичного фахівця Анатолія Голубцова (тренер олімпійської чемпіонки і рекордсменки світу з потрійного стрибку Інесси Кравець). Наразі найвище досягнення Руслани Цихоцької – перемоги у потрійному стрибку на Кубку України 2007 р. та на Кубку України серед ШВСМ 2009 р.

Норматив майстра спорту у потрійному стрибку виконала у 2007 р. на переможному Кубку України у Києві, а у стрибках у довжину – на початку 2008 р. на «Різдвяних стартах» (Київ).

Нагадаємо, що до чоловічої команди України у цьому проекті увійшов 25-річний чернівчанин Олександр Сеськін.

Приємно також нагадати, що екіпірування для учасників проекту пошила чернівецька фірма «Поляріс», директором якої є майстер спорту з боротьби самбо Борис Катасонов (у розробці костюмів взяв участь відомий дизайнер Олександр Каневський).

Команда жінок:

Сотріхіна Оксана – тренер з ушу зі Львова.

Цихоцька Руслана – студентка з Чернівців.

Жилкіна Яніна – підприємець з Києва.

Усі учасниці показали найкращі результати під час кастингу «Битви слов’ян».

Також до складу української збірної увійдуть дві «зіркові» команди, членами яких стали зірки естради, телеведучі і навіть один персонаж серіалу!

Зірки:

Анастасія Приходько – відома співачка, серед захоплень якої – кінний спорт і тайський бокс.

Іван Розін – музикант (фронтмен гурту Gouache), один з найкращих капітанів проекту «Битва українських міст».

Андрій Цаплієнко – репортер телеканалу «Інтер», спеціальний кореспондент інформаційної програми «Подробиці», автор документальних фільмів і людина, яка побувала у багатьох «гарячих точках» світу. У минулому році він в якості учасника найпрестижнішого ралі планети – «Дакар» – вже відвідував Аргентину.

Кароліна Ашіон – популярна телеведуча. Вона також могла бути й зіркою великого спорту – у дитинстві Кароліна серйозно займалась гандболом і навіть вчилась у спортивному інтернаті, але тяжка травма поставила хрест на її спортивній кар’єрі.

Ігор – персонаж серіалу «Сусіди», найбільш спортивний та азартний серед його героїв.

Як ми вже писали раніше, у кожній збірній має бути команда “Сюрприз”. Для наших суперників ми приготували сюрприз з найкращих учасників проекту “Битва українських міст”!

Команда “Сюрприз”:

Щука Наталя – тележурналіст, учасниця проекту «Битва українських міст» (єдина дівчина, яка пройшла фінальну естафету – «БУМ-зону»).

Пограничний Юрій – менеджер, учасник проекту «Битва українських міст», який приніс перемогу команді міста Рівне.

Мокрий Віктор – тренер з рукопашного бою, один з найсильніших учасників «Битви українських міст».

Фрагмент кастингу, де фігурує і Руслана Цихоцька, можна переглянути тут:

Руслана Цихоцька на катиснгу проекту "БУМ-Битва слов'ян"

Leave A Reply

Your email address will not be published.