Юнацька Олімпіада: Ще одна «бронза»

0

Третій змагальний день І Юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі 17.08.10 поповнив українську скарбничку бронзовою медаллю та відзначився для наших спортсменів успішною кваліфікацією до фінальних стартів, де будуть розіграні престижні нагороди.
На водних доріжках чемпіонка Юнацької Олімпіади Дарина Зевіна ще раз довела свою високу майстерність. Після „золотої” 100-метрівки на спині наша плавчиня фінішувала 3-ю на дистанції 200м (2:12.31).
За підсумками трьох днів в активі наших юних олімпійців 5 медалей – 1 золота, 2 срібні та 2 бронзові.
Водночас, сьогодні українці заклали фундамент майбутніх перемог, вдало виступивши у відбіркових змаганнях.
З найкращим результатом (22.27) серед усіх учасників до фіналу запливу на 50м вільним стилем кваліфікувався Андрій Говоров. Його партнер по команді Андрій Ковбаса з другим часом (26.48) потрапив до медального запливу 50м на спині.
У легкій атлетиці з перших позицій до вирішальних стартів вийшли Ганна Шелех у стрибках з жердиною (3.90) та Віктор Черниш у стрибках у висоту (2.10). До речі, для Віктора цей результат став особистим рекордом. На жаль, не зміг подолати кваліфікаційний етап В’ячеслав Швидкий в бігу на 100 метрів з бар’єрами. Його результат 14.36 лише 5-й у забігу.
Будуть представлені у головних фіналах наші веслувальники. І Наталія Ковальова, і Юрій Іванов успішно впоралися із завданням потрапити до трійки найсильніших у своїх півфіналах і отримали право поборотися за нагороди. Результат Наталії (3:53.58) став другим, у Юрія третя позиція (3:28.11).
Двома перегонами розпочались змагання у вітрильників – українці Павло Бабич та Софія Ларичева за підсумками першого дня посідають відповідно 17-е  та 18-е місця. Загалом спортсмени визначатимуть найсильніших за підсумками 12 перегонів.

Нагадаємо, що єдина представниця Буковини в юнацькій олімпійській збірній лучниця Лідія Січенікова (тренер – Олег Осипенко) вступить у боротьбу 19 серпня.

noc-ukr.org

Leave A Reply

Your email address will not be published.