Вадим Заяць: «Наші хлопці стрибнули вище голови»

0

Перемігши 22.08.10 київське «Динамо-2» (1:0), чернівецька «Буковина» очолила турнірну таблицю першолігової першості України. Після завершення зустрічі головний тренер ФСК «Буковина» Вадим Заяць прокоментував гру своїх підопічних.

Вадим Заяць (головний тренер ФСК «Буковина»):

Наші хлопці стрибнули вище голови. Зазначу, що «Буковині» ще зарано вести боротьбу, так би мовити, на двох фронтах. Хоча, як ви знаєте, ми намагалися зробити це. На жаль, у Кубку України чернівецька команда зіграла невдало. Я передбачав те, що гра з «Динамо-2» буде для нас важкою. Однак, у нас є лідери, які і зробили вагомий внесок у нашу перемогу.

В останніх матчах «Буковина» забиває після виконання стандартних положень…

Стандартні положення ми відпрацьовуємо на тренуваннях. Ви розумієте, що у сучасному футболі більшість голів забивається завдяки саме стандартним положенням. На першому місці стоїть швидкий перехід від оборони в атаку, а на другому – якраз стандарти. Тут ми почуваємо себе, як риба у воді. Щоправда, останні хвилини зустрічі вийшли нервовими. Я бачив те, що хлопцям важко. Однак, у мене до них претензій немає.

Що Ви можете сказати про суперника ?

Будь-яка динамівська команда – це бренд. Я щасливий від того, що нам вдалося взяти три очки та очолити турнірну таблицю.

fcbukovina.com.ua

Вадим Заяць. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.