Стрільба з лука: Син Тетяни Мунтян побив рекорд України

4

Молодіжний рекорд України встановив на V Літніх спортивних іграх молоді України зі стрільби з лука у столиці Буковини чернівчанин Михайло Косташ (4 курс математичного факультету ЧНУ). Син і вихованець дворазової чемпіонки світу Тетяни Мунтян у кваліфікації настріляв на дистанції 30 м 357 очок з 360 можливих.

Попередній рекорд на цій дистанції, як повідомив тренер нового рекордсмена Олег Осипенко, належав львів’янину Тарасу Сенюку, який у 2008 р. у цій вправі набрав було 356 очок.

«Новоспечений» рекордсмен за підсумками кваліфікаційних змагань 13-14.08.2010 посідає 3 місце. Лідирує серед юніорів інший чернівчанин Ігор Омельченко. Між ними розташувався Антон Ладіков (Харків).

Серед юніорок кращий результат у кваліфікації показала сумчанка Поліна Родіонова. Краща буковинка Марія Чорногуз розташувалася на четвертій позиції.

Після обіду 14.08.2010 на чернівецькому лукодромі будуть розіграні перші нагороди – у міксі. Честь Буковини захищатимуть пари Ігор Омельченко/Марія Чорногуз та Михайло Косташ/Світлана Мікуліна.

Фото та підсумки змагань шукайте на нашому порталі пізніше.

Михайло Косташ. Фото: Георгій Мазурашу, sportbuk.com
4 Comments
  1. Ольга says

    Міша ти молодець! Так тримати дальше. Успіхів тобі!!!

    1. Міша says

      ))))

  2. Міша says

    дякую буду старатись))!

    1. А куди ж діватися:) Може, й хотів би не старатися, але подивишся в паспорт, хто мама, – і мусиш старатися;) Успіхів!

Leave A Reply

Your email address will not be published.