Фото: Лупу і Лабовського нагородили на сесії облради

0

Буковинських героїв ІІ Командного Чемпіонату Європи з легкої атлетики 2010 р. Наталку Лупу та Миколу Лабовського 19.08.10 нагородили Почесними грамотами Чернівецької обласної ради та іменними годинниками.

Нагадаємо, що 18-19.06.2010 р. у норвезькому Бергені Наталка Лупу з Маршинців Новоселицького району («Динамо»/«Колос», СК «Гешко», офіційний партнер – готель «Буковина», тренери – Анатолій Якимчук, Володимир Степанов) виграла 800-метрівку на Командному Чемпіонаті Європи (до позаминулого року це був Кубок Європи), а чернівчанин Микола Лабовський («Динамо», офіційний партнер – туркомплекс «АКВА-ПЛЮС», Денис Тищук) виборов «срібло» на дистанції 3000 м.

Обох спортсменів запросили на засідання чергової сесії обласної ради, напочатку якої голова обласної Іван Шилепницький перед депутатським корпусом вручив героям Командного Євро Почесні грамоти та іменні годинники облради.

На виході з сесійної зали титуловані атлети зустріли нового начальника облмолодьспортуправління Олександра Довганича, з яким, щоправда, не поспілкувалися, а лише сфотографувалися.

Наталка і Микола декілька хвилин уважно розглядали отримані годинники, жартома сперечаючись, скільки в них є золота.

Після «Будинку з левами» Наталка Лупу дала коротке інтерв’ю програмі «Спорт-тайм» (ОДТРК «Бук») та прогулялася Чернівцями, в яких мріє отримати квартиру і жити. Біля цирку в Центральному парку відпочинку ім. Т. Шевченка бігунка встигла «подресирувати» поні, який пасся без нагляду. А ще Наталка, звісно, побувала в готелі «Буковина», який є її офіційним партнером.

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found

Наталя Лупу та МИкола Лабовський після нагородження в обласні раді. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.