«Будівельник»: Осипов створює боєздатну команду на перспективу (+ фото)

2

Чернівецький «Будівельник» останнім серед команд Суперліги розпочав підготовку до нового сезону. Головне завдання нового наставника Віталія Осипова – створити боєздатний колектив, який з часом зможе вирішувати найвищі турнірні завдання. Команда створюється практично з нуля (з минулого складу залишився лише Гнат). Проте це не означає, що в Чемпіонаті-2010/11 «будівельники» будуть статистами.

На даний час головна волейбольна команда краю готується переважно у рідному залі на цегельному заводі №3. Станом на 13.08.10 у «Будівельнику» тренуються Олександр Фурман (зв’язуючий), Кирило Кравцов (зв’язуючий), Євген Волков (1 темп, перейшов з харківської «Юракадемії»), Анастасій Остроумов (ліберо), Дмитро Циркін (доігровщик, перейшов з чернігівського «Буревісника»), Валентин Бурковський (1 темп, виступав за «Фаворит» (Лубни), який вийшов до Суперліги), Віталій Боднар (діагональщик, перейшов з франківського «Факела»), Юрій Гнат (1 темп, грав за «Будівельник» і минулого сезону) та Олександр Скорейко (чемпіон України серед аматорів 2010 р. у складі команди «Родничок» з с. Бояни).

Днями у таборі «Будівельника» мають з’явитися ще двоє гравців – доігровщик-велетень зростом 2 м 09 см і діагональщик, який має досвід виступів у складі студентської збірної України.

Найближчим випробуванням для оновленого «Будівельника» буде участь у традиційному домашньому «Кубку Незалежності» 20-22 серпня. Можливо, після цього честолюбивий президент клубу Василь Ананійович Ватаманюк визначиться із завданням на сезон.

Віталій Олександрович Осипов перспективи своєї нової команди оцінює дуже «приземлено», розуміючи, що для створення боєздатного колективу потрібний час. Поки що п. Ватаманюк підписав з ним контракт на рік.

Про перші враження від роботи в «Будівельнику», минулі «подвиги» з юніорською збірною України та чернівецькі плани Віталій Осипов розповів sportbuk.com, на якому відтепер розташована і офіційна клубна сторінка «будівельників» (інтерв’ю читайте на нашому порталі найближчим часом).

Тренування «Будівельника» 13.08.2010 р. Фото: Георгій Мазурашу

no images were found

Тренування оновленого "Будівельника" 13.08.10. Фото: Георгій Мазурашу
2 Comments
  1. Кузьміч Василь Васильович says

    Як попасти у вашу команду?…=)…..

    1. Залишіть свої дані на нашу електронку і ми Вам влаштуємо “аудієнцію”;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.