Василь Орлецький: “Буковина” прагнутиме потрапити у десятку кращих команд І ліги

0

Сьогодні, 13.07.2001, у готелі «Черемош» представники буковинських ЗМІ отримали можливість поспілкуватися з президентом ФСК «Буковина» Василем Орлецьким. 17 липня чернівецька команда стартує у І лізі домашнім поєдинком з «Дністром» (Овідіополь). 
– Василю Григоровичу, які завдання стоятимуть перед командою у першості України – 2010/2011 ?

– Переконаний, що виступ «Буковини» наприкінці минулої першості України сподобався її вболівальникам. Зараз важко пригадати те, коли наша команда здобувала перемогу у восьми офіційних поєдинках поспіль. Найголовніше те, що нам вдалося зберегти практично усіх гравців основного складу. Ми також запросили тих футболістів, які допоможуть «Буковині» вдало виступати і в першій лізі. Хоча у нас існують проблеми на позиції правого захисника. Першоліговий турнір триває довго. А виконати завдання при наявності 12 – 13 рівноцінних гравців досить важко. Врешті – решт, ми повинні запрошувати тих футболістів, які сильніші за тих, які у нас є зараз.

Щодо завдання колективу на сезон, то наш клуб прагнутиме потрапити у десятку кращих команд першої ліги. Як для першого сезону – це досить пристойний результат. Я думаю, що «Буковині» сучасного зразка під силу виконати згадане мною завдання.

Чи може ФСК «Буковина» сподіватися на підтримку владних структур ?

– У нас вже відбулися зустрічі з губернатором і мером. Я думаю,що у нас буде плідна співпраця. Не виключено, що дуже скоро «Буковина» матиме чудовий автобус.

– Скільки коштуватимуть квитки на матчі чернівецької команди ? Чи будуть випущені абонементи на поєдинки «Буковини»?– Квитки коштуватимуть 15 та 20 гривень. Якщо брати до уваги першу лігу, то це одні з найнижчих цін. Наприклад, квитки на матчі «Волині» коштували 50 чи 60 гривень. А ось у VIP – сектор білет коштуватиме 50 гривень. Зрештою, є такі люди, яким не шкода віддати за квиток і 100 гривень. Тим більше, що у VIP – сектор йдуть далеко не бідолахи.

Зробили ми і абонемент на 10 цьогорічних ігор. Його ціна – 300 гривень. Для фанів команди наш клуб залишив 5 сектор СОУ «Буковина». Білети у 5 сектори фани продаватимуть самі. Це робиться для того, щоби наші вболівальники мали гроші для поїздок на виїзні поєдинки «Буковини». Ми хочемо того, щоби у містах на кшталт Алчевська теж кричали: «Буковина !».

Василю Григоровичу, Ви були присутні на всіх контрольних матчах «Буковини» у міжсезоння. Поділіться, будь – ласка, враженнями від гри нашої команди…

– Мені сподобалася гра команди. Так, ми поступилися луцькій «Волині» – 1:3. Однак, за дві хвилини у наші ворота призначили два (!) пенальті. Головний тренер «Буковини» Вадим Заяць дав завдання підшукати для спарингів ті команди, у зустрічах із якими, ми б могли перевірити готовність своїх виконавців. Нам не потрібні зустрічі з аматорськими командами. У зустрічі з сильними суперниками у нас була можливість побачити слабкі місця у грі «Буковини».

– Чи триває пошук підприємств, які можуть співпрацювати з ФСК “Буковина” ?

– Ми шукаємо підприємства, фірми, які б могли нам допомогти. Тоді клубові буде легше дихати. У цьому питанні є вже позитивні зрушення.

fcbukovina.com.ua

 

Василь Орлецький. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.