«Наше пиво»: На перемозі Іспанії заробили більше, ніж на Голландії

0

Сотні літрів пива і багато футболок розіграли у пивоварні-барі «Наше пиво» під час півфінальних матчів Чемпіонату світу з футболу. Але поєдинок Німеччина – Іспанія, як не дивно, виявився для чернівецьких вболівальників легшим для прогнозування, ніж Уругвай – Голландія.

Результати першого тайму (1:1) і загалом матчу Уругвай – Голландія (2:3) серед понад п’яти сотень відвідувачів пивоварні-бару «Наше пиво» вгадав лише Віталій Скакун, який, відповідно, виграв і 20 бокалів пива, і фірмову футболку.

А ось нульову нічию до перерви (0:0) і підсумкові 0:1 у поєдинку Німеччина – Іспанія передбачили одразу 8 вболівальників, в т.ч. дві представниці прекрасної половини людства: Ірина Пенюк, Володимир Губчак, Максим Мельничук, Віталій Коротчук, Ігор Біжан, Віталій Черновський, Василь Козуб і Вікторія Гуменюк. Вони, звісно, теж виграли по 20 бокалів пива і по футболці.

Зате ще десятки відвідувачів «Нашого пива» вгадали окремо результат одного тайму або матчу, що принесло їм по 10 бокалів пива.

1:1 після першого тайму в матчі Уругвай – Голландія вгадали: Дмитро Єріміца, Володимир Олєйник, А. Бучинський, Д. М. Падурій, Андрій Безерко, Дмитро Данилюк, Василь Козуб, Анатолій Ільїн, Олександр Заремський та Ф. Ставчанський.

Перемогу іспанців над німцями передбачили Микола Гунчак та Катя Щидловська. А ось те, що Німеччина і Іспанія не зможуть забити до перерви, «чисто» спрогнозували 17 відвідувачів: Артур Биндю, Сергій Протасов, Олександр Яків’юк, Олександр Величко (майстер спорту з легкої атлетики), Олександр Коваль, Я. О. Швага, Валентин (власник дисконтної картки №551), Віоріка Ворощук, Віталій Сичов, Богдан Собіль, Ігор Лахман, Владислав Паленчук, Ігор Мігалатюк (екс-гравець «Буковини»), Сергій Фенчук, Максим Тригубчак, Василь Губиліт та власник номеру (050) 7555935, який не назвався.

Були і хитруни, які заповнювали багато прогноз-купонів, аби збільшити свої шанси на успіх. Але насправді вони ці шанси «помножили на нуль», бо призи розігруються лише серед присутніх у залі, а кожен відвідувач може зробити лише один прогноз.

Автори влучних півфінальних прогнозів будуть нагороджені перед фіналом в неділю, 11 липня, коли в «Нашому пиві» буде більш насичена святкова програма. Нагороджувати будуть почесні гості закладу – «під прицілом» фото і телекамер.

У перерві матчу Німеччина – Іспанія відбувся конкурс з швидкісного випивання пива, арбітром якого був кращий спортсмен України 2006 р., чемпіон Європи і світу з бігу на 1500 м Іван Гешко. Найшвидше бокал пива випив Олексій Ілінчук, який отримав фірмову футболку «Наше пиво» з автографом зіркового гостя і, звичайно, призове пиво. Його «найближчі переслідувачі» отримали по бокалу пива і можливість сфотографуватися на пам’ять з кращим спортсменом України.

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found

Іван Гешко з переможцями турніру з швидкісного випивання пива. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.