«Наше пиво»: Море призів за перегляд матчів Чемпіонату світу!

0

Усі відвідувачі бару-пивоварні «Наше пиво» по вул. Червоноармійській, 103 г (в народі – «Баварія» або «Наше місто»), які переглядатимуть у закладі фінальний матч Чемпіонату світу з футболу, отримають презенти! Але заробляти призи можна вже під час перегляду півфінальних поєдинків: 10, 20, 30 бокалів пива, рік щодня (!) по бокалу пива, плюс футболки!

У барі «Наше пиво» розіграші призів під час спортивних (і, зокрема, футбольних) трансляцій давно стали традицією. З нагоди вирішальної стадії Чемпіонату світу з футболу депутат Чернівецької міської ради і заступник голови міської федерації футболу Валерій Чинуш встановив наступні призи для відвідувачів, які вгадають результати першого тайму або основного часу півфінальних матчів Уругвай – Нідерланди (6 липня, 21.30) та Німеччина – Іспанія (7 липня, 21.30):

1 вгаданий рахунок – 10 бокалів пива

2 вгадані рахунки – 20 бокалів пива

3 вгадані рахунки – 30 бокалів пива

4 вгадані рахунки – рік щодня по бокалу пива

Вгадані рахунки 1 тайму і основного часу одного матчу – + футболка

А під час трансляції фінального матчу Чемпіонату світу з футболу 11 липня у «Нашому пиві», крім презентів для всіх присутніх та розіграшу призів за влучні прогнози, буде ще багато приємних сюрпризів, включаючи призи за складені слогани з «Нашим пивом», конкурс анекдотів про футбол або пиво, турнір з швидкісного випивання пива і, звісно, можливість поспілкуватися з почесними гостями (їх імена поки що не розголошують).

Замовити місце у «Нашому пиві» під час трансляцій півфінальних та фінального матчу Чемпіонату світу з футболу можна за телефоном (03722) 4-70-79, (095) 430-25-08.

Поспішайте!

Фото: Георгій Мазурашу

Деякі попередні розіграші призів під час спортивних трансляцій у «Нашому пиві»

no images were found


Зірковий футболіст Андрій Гусін дивився у "Нашому пиві" фінал Ліги чемпіонів 2010 р. Фото: Георгій Мазурашу
Зірковий футболіст Андрій Гусін дивився у "Нашому пиві" фінал Ліги чемпіонів 2010 р. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.