«Євробачення»: Підтримаємо буковинку Данилюк у фіналі 31 липня!

3

31 липня 2010 р. у міжнародному дитячому таборі «Артек» відбиратимуть представника від України на «Дитяче Євробачення-2010». До фіналу пробилася і 12-річна Валентинка Данилюк з Шипинців Кіцманського району, яку, сподіваємося, активно підтримають і буковинські шанувальники спорту!

На фінальному відборі буковинка виконає пісню «Три бажання», текст якої юна співачка написала сама. Стільки ж бажань і у фіналістки дитячого «Євробачення» Валентини Данилюк: «Бути щасливою. Поїхати в Париж. А трете, це співати на великій сцені».

Минулоріч Валентина вже потрапляла у фінал із піснею «Малесеньке кохання». І оскільки першого місця не здобула, то вирішила спробувати знову. «Я спокійно до цього ставлюся. Потрапити у фінал, це вже перемога. Я вдячна, що потрапила у фінал», – зазначила Валентина.

Вихованка вокальної студії «Вікторія» (керівник – Людмила Гатрич) 16 липня вирушила до «Артеку», де вона та усі її колеги-конкурсанти готуються до конкурсу. З юними талантами займаються київські професіонали.

Для виступу Валентинці пошили гарний костюм. На сцені вона буде сучасною Попелюшкою.

Фінал національного відбору конкурсу «Дитяче Євробачення-2010» відбудеться 31 липня у прямому ефірі «Першого національного» телеканалу. Представника від України на міжнародному дитячому конкурсі оберуть за допомогою SMS-голосування серед 14-ти претендентів.

Минулого року Валентина Данилюк у фіналі отримала від журі 2 місце, а за підсумками SMS-голосування серед глядачів – 5-те. Напевно, далося взнаки, що наша область найменша… Але якщо цього разу ми всі разом активно підтримаємо талановиту юну співачку, Буковина цілком може «засвітитися» восени у Білорусі і на міжнародному «Дитячому Євробаченні-2010»!

Отже, 31 липня, 20.00, УТ-1! Відправляємо SMS за Валентину Данилюк! Разом доведемо, що буковинці – найталановитіші!!!

Валентина Данилюк у фіналі "Дитячого Євробачення-2010"

3 Comments
  1. Вікторія Гатрич says

    стаття прекрасна! дякуємо пану Мазурашу!)))
    і сподіваємось на підтримку спортсменів!!!

    1. Вікторія, дякую, я теж сподіваюся на підтримку спортсменів! Спортсмени і митці – майже одна сім’я ж;) Я підготував свої телефони “до бою”:)

    2. SMS з текстом 07 на номер 8555
      Поспішайте підтримати землячку!!!
      Дякую!

Leave A Reply

Your email address will not be published.