Рукопашний бій: Чернівчани пробилися на Чемпіонат Європи

3

Уперше Буковина буде представлена на Чемпіонаті Європи з рукопашного бою – до збірної команди нашої держави для участі у цих змаганнях включені брати Тарас і Олег Мандрики.

На цьогорічному Чемпіонаті України з рукопашного бою Тарас виборов друге місце у категорії до 85 кг, а Олег – третє у категорії до 80 кг. Після цього їх запросили на навчально-тренувальний збір збірної, який відбувся у м. Залізний порт Херсонської області. А вже за підсумками цього збору наставники збірної вирішили включити буковинців до української команди для участі у Чемпіонаті Європи з рукопашного бою, який відбудеться у вересні 2010 р. у Києві. У цих змаганнях в кожній категорії країна може заявити по двоє учасників.

Олег Мандрик 1988 р.н., цього року закінчив фізичний факультет Чернівецького національного університету. Тарас Мандрик 1991 р.н., навчається на факультеті фізичного виховання та здоров’я людини ЧНУ. Тренуються «новоспечені» збірники у чернівецькому клубі «Сайгон» (при однойменному охоронному агентстві) під керівництвом Івана Штефюка і Андрія Гав’юка.

3 Comments
  1. Богдан says

    не підкажете де саме знаходиься клуб Сайгон і чи проводиться там набір у секції?
    мені 16

    1. Богдане, Ваше прохання вже виконали:) – інфо про клуб і місце занять у відповідних розділах – клуби і рукопашний бій. Більше того, якщо Ви вкажете, що є відвідувачем нашого спортивного порталу, отримаєте в “Сайгоні” знижку 10%!;)

    2. Вова says

      Івана Богуна 15, проводиться

Leave A Reply

Your email address will not be published.