Кубок області: «Дністер» і в другому півфіналі перемагає «Садгору»

0

Сьогодні у повторному матчі півфіналу Кубка області з футболу «Садгора» (Чернівці) на власному полі поступилася 0:1 «Дністру» (Дорошівці), який прогнозовано пробився до фіналу. Поєдинок у Садгорі мав суто видовищний характер, оскільки в першій грі, нагадаємо, дорошівецький «Дністер» вдома розгромив суперника – 4:0.

Зустріч проходила за явної переваги гостей і свої моменти втрачали раз по раз Роман Зарочинцев, Віталій Ісаєв, Сергій Черняк та інші… Треба сказати, що Микола Малик (президент ФК «Дністер») вирішив у звітному матчі поберегти сили частини провідних гравців, серед яких опинився і голеодор Євген Коломієць. Зараради справедливості зазначимо, що, за такої гри, на високому рівні відстояв досвідчений воротар «Садгори» Павло Решетник, який «потягнув» у свої 40 років чимало «мертвих» м’ячів. Та всеж одного разу йому довелося витягувати шкіряного з сітки власних воріт. Василь Тофан, як кажуть, «поклав» захисника і лівою ногою метрів з 16-ти пробив прицільно в кут. Навіть карколомний стрибок Павла не допоміг.

Рахунок так і не змінився до завершення матчу, хоча у запасі був ще цілий другий тайм. Тож «Дністер» без особливих проблем  пробився до фіналу розіграшу Кубка області, який відбудеться 26 червня.

Олександр БІЛОУС

Василь Тофан. Фото: Георгій Мазурашу
Василь Тофан. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.