Фото: «Пригоди» симпатичних волейболісток у Чернівцях

1

Волейболістки з української Суперліги Марта Мулна та Любов Альошко, ознайомившись із визначними пам’ятками Чернівців, закохалися в столицю Буковини.

Марта Мулна – уроджениця Республіки Чад, яка живе у Новому Киселеві під Чернівцями і грає у Суперлізі за черкаську команду «Круг» (срібний і бронзовий призер останніх двох сезонів). Скориставшись міжсезонною відпусткою, вона запросила в гості екс-партнерку по команді з Білої Церкви Любов Альошину, яка минулого сезону з «Хіміком» (Южний) вдало дебютувала у Суперлізі (5 місце і право грати в єврокубку «Challenge Cup»).

Звісно, Марті, як кажуть, було б гріх не показати подрузі «Маленький Париж». І заодно самій краще роздивитися рідний обласний центр, адже буковинська легіонерка «Кругу» з сумом констатує, що не так часто буває вдома, тому й Чернівці знає не набагато краще, ніж Черкаси.

Під час екскурсії суперліговські волейболістки побували і в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту, де отримали й приємні спортивні презенти від заступника начальника Богдана Вітовського.

Ознайомившись із визначними пам’ятками Чернівців, симпатичні волейболістки зізналися, що просто закохалися в це місто. Особливо вразили їх резиденція Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича та Чернівецький муздрамтеатр. А ще дівчата додали, що якби у Чернівцях була пристойна жіноча волейбольна команда, залюбки захищали би її кольори. І повчитися в ЧНУ вони теж були б не проти:)

Марта Мулна і Любов Альошко у Чернівцях. Фото: Георгій Мазурашу.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found


Leave A Reply

Your email address will not be published.