«Буковина» виборола «срібло» першості ДЮФЛ України

1

Команда СДЮСШ «Буковина» міськспортуправління посіла 2 місце у фінальній частині першості дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд І ліги, яка відбулася у Нікополі (Дніпропетровська область).

У півфінальному поєдинку СДЮСШ «Буковина» (старший тренер – Микола Головачук, тренер – Дмитро Гордей) зустрілася з колективом «Сталь» (Алчевськ). Буковинці святкували перемогу з рахунком 2:0. У іншому півфіналі зустрілися ДЮСШ–12 (Дніпропетровськ) та СДЮСШ «Ходак» (Черкаси). Основний час зустрічі завершився унічию – 1:1. У серії післяматчевих пенальті кращими стали дніпропетровці – 7:6.

На жаль, у фінальному матчі наші земляки поступилися ДЮСШ–12 (Дніпропетровськ) з рахунком 0:1. Ворота буковинської команди на 55 хвилині гри вразив Михайло Коломоєць. Після пропущеного голу юні чернівчани притиснули суперника до власних воріт та всіма силами намагалася зрівняти результат, але забити бодай один гол їм так і не вдалося. Як наслідок, буковинці стали срібними призерами першості ДЮФЛ України.

Склад чернівецької команди: Андрій Зав’ялець, Вадим Попович, Сергій Негрич, Роман Гнат, Назарій Лопушнян, Станіслав Бульбук, Михайло Пантелюк, Юрій Головачук, Артем Єлов, Іван Геблюк, Микола Цепа, Микола Пелепяк, Анатолій Олійник, Артур Воронка, Микола Павлюк, Дмитро Калінінський, Сергій Крамарюк, Олександр Бужак.

Матч за третє місце. «Сталь» (Алчевськ) – СДЮСШ «Ходак» (Черкаси) – 2:0

fcbukovina.com.ua

***

Чемпіони з Дніпропетровська

26.06.2010, 17:15

http://www.ffu.org.ua/ukr/duflu/duflu_news/5936/

У п’ятницю, 25 червня, завершився фінальний етап першості Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд першого дивізіону, що складалися з гравців 1995 року народження (U-15). У вирішальному двобої ДЮСШ-11 з Дніпропетровська переграла чернівецьку «Буковину», а в поєдинку за 3-є місце алчевська «Сталь» виявилася сильнішою за СДЮШОР «Ходак» з Черкас.

Невезіння чернівчан

На початку матчу за перше місце атакуючі дії дніпропетровців виглядали менш гострими. А ось гравці «Буковини» жвавіше розпочали зустріч та першими створили небезпечні моменти біля воріт ДЮСШ-11. Утім, форвардам чернівчан трохи бракувало влучності, аби «розпечатати» голкіпера суперників Владислава Кавалера. Крім того, коли вже і воротар був безсилий врятувати свою команду від голу, його декілька разів «підстраховували» стійки та поперечина.

«Золотий» гол Коломойця

Після перерви малюнок гри не змінився, проте дніпропетровцям вдалося скористатися ледве не єдиною помилкою голкіпера суперників, коли той на 55-й хвилині не впорався з нескладним ударом Михайла Коломойця. Після пропущеного голу юні чернівчани притиснули суперника до власних воріт та всіма силами намагалася зрівняти рахунок, але забити бодай один гол їм так і не вдалося.

Без бійки не обішлося

Вже у компенсований час стався епізод, який захмарив всі позитивні враження від фінальної зустрічі. Страж воріт дніпропетровців спровокував бійку, в котрій взяли участь майже всі гравці обох команд. В підсумку Кавалер та його партнер Олександр Кривобок, завдавший підлого удару ногою по супернику, а також чернівчанин Юрій Головачук, що відповів на провокацію з боку голкіпера, отримали червоні картки, а згодом − були позбавлені призових медалей. На черговому засіданні Виконкому ДЮФЛУ буде розглянуте питання стосовно цього інциденту та винесене відповідне рішення стосовно покарання юних футболістів.

Перша ліга U-15

24 червня.

Півфінали

ДЮСШ-12 (Дніпропетровськ) − СДЮШОР «Ходак» (Черкаси) − 1:1, по пенальті 7:6

«Буковина» (Чернівці) − «Сталь» (Алчевськ) − 2:0

25 червня

Матч за 3-є місто

«Сталь» (Алчевськ) − СДЮШОР «Ходак» (Черкаси) − 2:0

Фінал

ДЮСШ-12 (Дніпропетровськ) − «Буковина» (Чернівці) − 1:0

Індивідуальні нагороди:

Найкращий воротар − Ілля Одиноков («Сталь»)

Найкращий нападник − Антон Матвієнко (СДЮШОР «Ходак»)

Найкращий гравець фінального турніру − Владислав Шишка (ДЮСШ-12)

***

1 Comment
  1. bukovinius says

    Без бійки не обішлося

    Вже у компенсований час стався епізод, який захмарив всі позитивні враження від фінальної зустрічі. Страж воріт дніпропетровців спровокував бійку, в котрій взяли участь майже всі гравці обох команд. В підсумку Кавалер та його партнер Олександр Кривобок, завдавший підлого удару ногою по супернику, а також чернівчанин Юрій Головачук, що відповів на провокацію з боку голкіпера, отримали червоні картки, а згодом − були позбавлені призових медалей. На черговому засіданні Виконкому ДЮФЛУ буде розглянуте питання стосовно цього інциденту та винесене відповідне рішення стосовно покарання юних футболістів.

Leave A Reply

Your email address will not be published.