«Буковина» перемогла «Енергетик»

0

У черговому контрольному поєдинку чернівецька «Буковина» сьогодні, 25.06.10, перемогла вдома бурштинський «Енергетик» з рахунком 2:0.

Матч відбувся на полі СОУ «Буковина». У стартовому складі нашої команди виступали потенційні новачки – захисники Євген Чуприна (який вже грав з чернівецьку команду) та Сергій Басов. Щоправда, новачком «Буковини» Євгена можна назвати лише умовно, бо досвідчений гравець минулого сезону відіграв за наш колектив 13 матчів.

Щодо Сергія Басова, то він у сезоні – 2009/2010 грав у основі команди першої ліги «Зірка» (Кіровоград). За словами наставника нашого колективу Вадима Зайця, гра Сергія справляє приємне враження і він має чудовий шанс продовжити футбольну кар’єру в «Буковині».

Поєдинок між «Буковиною» та «Енергетиком» завершилася перемогою чернівчан – 2:0. У першому таймі відзначився Владислав Коробкін, а у другому – футболісти «Енергетика» вразили …власні ворота. Наші земляки втратили ще кілька моментів для того, щоби засмутити гравців бурштинської команди. Зокрема, з близької відстані не влучив у «рамку» Роман Степанков.

Після гри з «Енергетиком» табір чернівецької «Буковини» залишив екс – гравець рівненської команди «Верес» Денис Синчук. Тренери нашого колективу прийняли рішення не підписувати контракт із цим футболістом.

Склад «Буковини»: Юрій Кисилиця, Євген Чуприна, Сергій Басов, Павло Іванов, Сергій Шевцов, Антон Гай, Олександр Донець, Владислав Рудченко, Владислав Коробкін, Сергій Шаповал, Степан Маковійчук. На заміну виходили: Юрій Бахтіяров, Сергій Преснаков, Денис Синчук, Іван Скорейко, Сергій Дяченко, Олег Керчу,  Валерій Блажко, Роман Степанков, Вадим Пислар, Григорій Гаранян, Іван Щербак. Як бачимо, знову отримав шанс закріпитися в «Буковині» півзахисник Валерій Блажко, який відомий за виступами у чернівецькому “Університеті”.

У складі «Енергетика» на поле виходили колишні футболісти чернівецької команди Максим Прокопович та Олександр Семенюк.

Потенційний новачок «Буковини»

Сергій Басов – захисник. Народився 19 січня 1987 року. Вихованець запорізького футболу. Виступав у командах «Титан» (Донецьк) – 2007 – 2009 (62, 2), «Зірка» (Кіровоград) – 2009 – 2010 (28).

fcbukovina.com.ua

***

Чемпіон Всесвітньої Універсіади-2009 Юрій Кисилиця з ЧНУ тепер захищає ворота "Буковини". Фото: Г. Мазурашу
Юрій Кисилиця

Leave A Reply

Your email address will not be published.