Віктор Олійник: У Дениса є всі задатки, щоби пробитися до основи збірної

0

Батько дебютанта збірної України з футболу Дениса Олійника – кращий бомбардир в історії «Буковини» Віктор Олійник, який нині є спортивним директором чернівецької команди, поділився враженнями від гри сина у товариському матчі проти Литви.Вікторе Борисовичу, вітаю з офіційним дебютом Дениса у збірній!

Дякую.

Думаю, вас можна віднести до числа найбільш «уважних» телеглядачів? Матч для вас, напевно, поділений на дві частини – до і після появи на полі сина?

Треба реально дивитися на речі – до основного складу збірної Денис поки що не доріс. Але те, що він з’явився на полі у складі головної команди країни, – це, звісно, для мене велика радість. Якщо буде старатися й надалі, проявляти себе в тренуваннях і в іграх, думаю, є всі шанси, щоби в скорому часі побачити його і в основі. Тобто треба ще працювати, щоби потрапляти до основного складу збірної. У Дениса для цього, вважаю, є всі задатки. Він вже потрапив до тієї «обойми», тепер все залежить від нього. У нього хороший «футбольний розум», інші здібності, тож є куди рости.

У матчі збірної з «Нафтовиком» Денис забив….

Хотілося би, звичайно, щоби він забив і Литві. Але це футбол. Голеву передачу віддав Шевченкові, і те дуже добре.

Після матчу ви, звісно, спілкувалися по телефону?

Так говорили. Денис сказав, що хотілося зіграти краще. Я вважаю, що він непогано зіграв. Суперник не дуже сильний був. Побачимо як воно буде з Румунією. Мирон Богданович Маркевич після матчу всім подякував за гру, сказав, що все добре, треба «так тримати». Але сам Денис вважає, що він міг зіграти і краще. Я розумію його – перед «своїми» вболівальниками у Харкові хотів показати себе якнайкраще. Можливо, було присутнє і хвилювання, все-таки вперше захищати честь держави – це хвилюючий момент.

З румунами наша збірна зіграє у Львові, а це вже набагато ближче до Чернівців…

Звісно, я дуже хотів би бути присутнім на матчі Україна – Румунія у Львові. Але 29 травня «Буковина» грає у Рівному з «Вересом». Думаю, склад нашої збірної буде таким же, як у Харкові. Вболівати я вболіваю, але у мене своя робота, тому мушу бути з нашою командою.

Цікаво, а Денис привітав з виходом «Буковини» до І ліги?

Звичайно. Він майже з фінальним свистком подзвонив і запитав, як зіграли. І, звичайно, привітав з виходом нашої команди до І ліги. Денис постійно цікавиться справами «Буковини».

Віктор Олійник

Leave A Reply

Your email address will not be published.