Вадим Заяць: На І лізі ми не зупинимося!

0

Наставник чернівецької «Буковини» Вадим Заяць та спортивний директор Віктор Олійник впевнені, що у першій лізі чернівецька команда теж буде ставити перед собою високі завдання. Це вони зазначили у коментарях після матчу з «Єдністю».Вадим Заяць (в.о. головного тренера «Буковини»)

Вадим Заяць після матчу з "Єдністю". Фото Георгія МазурашуМи вас вітаємо! Напевно, запитання про настрій буде риторічним…

Ви мене вітаєте, а я вас вітаю! Тому що без вас, без вболівальників, наш футбол нікому не потрібний. Передусім, це наш подарунок всьому місту, області, тому що футболісти, як і ми всі, хотіли І ліги. Але хочу вам гарантувати, що ми на першій лізі не зупинимося! Будемо ставити інші завдання, більш високі.

Для цього треба буде йти цим же рекордним графіком – поки що команда під вашою орудою лише перемагає…

Я вам одне скажу: треба ставити максимальні завдання. Будемо ставити максимальні завдання і пробувати їх вирішувати.

Ви думали, напевно, вже про І лігу. Час ще є, але все-таки…

Що тут думати – будемо грати у І лізі. Я думаю, що і ми, і ви заскучали за хорошим футболом. У І лізі якісно інший рівень. Я думаю, що дев’ять років без І ліги – це неповага до наших вболівальників.

Віктор Олійник (спортивний директор «Буковини»)

Віктор Олійник після матчу з "Єдністю". Фото Георгія МазурашуВи застали ті часи, коли такі овації були майже звичною справою. Що ви сьогодні відчували? Згадували ті часи?

Ті моменти назавжди залишаться в моїй пам’яті, але зараз я їх не згадував, бо у мене тепер зовсім інші обов’язки. Звичайно, я хвилювався, але я не сумнівався навіть, що ми вийдемо до І ліги. Не сумнівався, тому що у нас головний тренер – молодий, амбіційний. І він, і я, ми звикли боротися за найвищі місця. І іншого не могло бути. Я радий, що наша «Буковина» повернулася до І ліги. І ми докладемо максимум зусиль, щоби команда й надалі показувала гідну гру.

Записали Сергій БАТЮК, Георгій МАЗУРАШУ

Leave A Reply

Your email address will not be published.