Губернатор і мер хочуть бачити «Буковину» у вищому дивізіоні

0

Після переможного матчу з «Єдністю», який приніс «Буковині» дострокову путівку до І ліги, губернатор Михайло Папієв та мер Микола Федорук зайшли до роздягальні чернівецької команди, аби подякувати футболістам і тренерам, а також «натякнути» їм на те, що на І лізі не варто зупинятися…Михайло Папієв (голова Чернівецької обласної державної адміністрації):Михайло Папієв на футболі

Я вітаю вас з виходом до першої ліги. І треба, щоби ви тепер стали чемпіонами і в І лізі! Ми за те, щоби наступного року ви боролися за вихід у вищу лігу. Ну, і щоби президент клубу знайшов відповідні кошти, аби вам теж жилося добре, щоби ви своєчасно отримували свої винагороди. З перемогою вас і завжди нехай у вас будуть перемоги!

Микола Федорук (Чернівецький міський голова):

Микола ФедорукФутболісти, спортсмени! Ви бачили як вас люблять і як підтримують вболівальники! Спасибі вам за те, що ви зробили свято сьогодні і повернули великий футбол, ще не самий найвищий, як казав Михайло Миколайович, але все-таки великий футбол у Чернівці. Я бажаю кожному з вас бути здоровим, досягати гарних результатів за відповідну винагороду. З свого боку, ми будемо і надалі приділяти увагу футбольному клубу «Буковина», щоби він грав гідно. Спасибі вам і зі святом, з Трійцею!

***

Губернатор Михайло Папієв обговорює з керівником міського спорту Святославом Дяконюком подальші перспективи "Буковини"
Губернатор Михайло Папієв обговорює з керівником міського спорту Святославом Дяконюком подальші перспективи "Буковини"

Leave A Reply

Your email address will not be published.