Футбольно-мистецький дует: Сергій Коновалов заспівав з Іво Бобулом

0

Екс-гравець київського «Динамо» і збірної України Сергій Коновалов на Буковині заспівав в дуеті з народним артистом України Іво Бобулом. Сталося це 30.05.10 під час святкування виходу чернівецької команди до І ліги, в рамках якого відбувся і матч між місцевими ветеранами та уславленими колегами з «Динамо» (Київ).Дует футболіста і співака народився спонтанно: коли Коновалов на фуршеті (з концертом) у ресторані «Венеція» (Реваківці Кіцманського району) заспівав, присутній на святі Бобул сам встав і приєднався до динамівця. Відчуваючи, що разом співати у них виходить дуже навіть непогано, вони виконали дуетом декілька пісень. Після чого Іво Бобул та Сергій Коновалов поділилися новими творчими емоціями з sportbuk.com.

Народний артист України Іво Бобул високо оцінив музичний талант Сергія Коновалова, зазначивши, що як для футболіста він співає просто чудово.

Сергій Коновалов, у свою чергу, зізнався, що любить поспівати, але в дуеті з народним артистом виступати ще не доводилося: «Я вважаю, що Іво Бобул, як співак, і я, як футболіст, ми знаходимося приблизно на одному рівні. Сьогодні я відкрив Іво для себе ще й як чудову людину. Те, що він сам встав і підійшов співати зі мною, для мене означає, що це, як кажуть, добродушна, відкрита людина широкої душі. Для мене це дуже приємне знайомство. Чи співав я раніше з іншими відомими виконавцями? Співав разом з Григорієм Лєпсом. Але з народним артистом України в дуеті заспівав уперше».

Сергій Коновалов та Іво Бобул
Сергій Коновалов та Іво Бобул

Leave A Reply

Your email address will not be published.