Фото: Гусін у проекті «Танцюю для тебе» по-чернівецьки

2

Зірковий футболіст Андрій Гусін 23.05.10 погуляв у Чернівцях на весіллі двоюрідної сестрички Анюти. До чернівецьких родичів екс-гравець київського «Динамо» та збірної України, який тепер тренує клуб російської Прем’єр-ліги «Анжи» (Махачкала), завітав із всією родиною – дружиною Христиною, синами Андрійком і Ванюшею та, звісно, з батьками – майстрами спорту з легкої атлетики Валентиною Василівною (уродженка Путили, дівоче прізвище – Нікітіна) та Леонідом Володимировичем Гусіними (нині працює футбольним тренером).

На весіллі було чимало високопосадовців, відомих бізнесменів і просто знаних людей. Але у центрі уваги, разом із нареченими, перебував все-таки Андрій Гусін. Час від часу йому доводилося відволікатися від святкового столу і роздавати автографи та фотографуватися з іншими гостями, для багатьох з яких присутність на весіллі зірки українського футболу стала приємним сюрпризом.

Під час урочистості нареченим Анюті та Сашкові піднесли величезний букет троянд від місцевого мецената спорту, депутата Чернівецької міської ради і власника готелю «Буковина» Валерія Чинуша. Як пожартували винуватці свята, вони були б не проти прожити стільки років, скільки було в букеті троянд. Не залишився без презенту і Андрій Гусін, який відтепер має в готелі «Буковина» знижку… 100%! Йому вручили картку під номером 14, під яким Андрій виблискував на футбольних аренах.

Зірковий гість на весіллі натанцювався, взяв участь у запуску симпатичних повітряних кульок у вигляді сердець (власне, лише Андрієва кулька піднялася високо в небо), а також, звісно, взяв участь у фото- та автограф-сесіях.  «Не склалося» у Гусіна лише зі спиртним – як непитучий він ціле весілля, як кажуть, «грів» один келих вина. А з середини свята і зовсім перейшов на чай.

Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.