В авто капітана «Чернівецьких пінгвінів» врізалися на швидкості 150 км/год

1

Жертвою серйозної аварії став капітан ХК «Чернівецькі пінгвіни» Павло Польовий. В його «Форд Мустанг», тікаючи від міліції і обганяючи таксі по зустрічній полосі, на швидкості понад 150 км/год врізалася «Тойота Камрі». Пасажир «Тойоти» загинув на місці, а водій – у важкому стані в реанімації. Павло Польовий завдяки подушці безпеки залишився живий, але також перебуває в реанімації з численними важкими травмами.

 

Сталася ця страшна аварія на вул. Руській у Чернівцях. Капітан «Чернівецьких пінгвінів» і власник «Льодового майданчика» Павло Польовий по 2-й годині ночі повертався з нічного тренування (команда тренується переважно вночі, оскільки в інший час «Льодовий майданчик» працює для «звичайних» любителів покататися на ковзанах). Він їхав на своєму авто «Форд Мустанг» догори в районі міської дитячої лікарні, коли несподівано йому назустріч, тікаючи від міліції і обганяючи по зустрічній полосі таксі, на великій швидкості виїхала «Тойоті Кемрі». Зіткнення уникнути не вдалося… Пасажир «Тойоти Кемрі» загинув на місці, а водій та Павло Польовий з численними важкими травмами були госпіталізовані в реанімаційне відділення обласної лікарні по вул. Фастівської.

 

За словами подруги Польового, у Павла черепно-мозгова травма, перелом таза та інші переломи. Наразі його стан, як і водія «Тойоти», називають важким. Але кажуть, що життю травми не загрожують.

 

Водієм таксі, яке якраз обганяла «Тойота», виявився місцевий футболіст-аматор. Саме вони з водієм ще однієї машини, яка зупинилася незабаром на місці ДТП, і витягували жертв з розбитих авто. Допомагали і мешканці сусідніх будинків.

 

За неофіційними даними, пасажир «Тойоти», який залишився в живих, якимось чином пов’язаний з правоохоронними органами, тому, мовляв, зараз роблять все для того, аби офіційно як водій фігурував загинувший. Для чого, мабуть, пояснювати не треба…

 

У ВДАI УМВС України в Чернiвецькiй областi жодної інформації про цю аварію поки що не надали. Лише повідомили, що слідство буде вести п. Олару і порадили звернутися за інформацією завтра.

 

Тим часом, найтиражніша місцева газета «Молодий буковинець», цитуючи депутата Чернівецької міської ради і керманича телеканалу ТВА Василя Забродського, повідомляє, водій «Тойоти» був п’яний і врізався в авто Польового на швидкості 180 км/год, тікаючи від патрульного автомобіля ДАІ. А ще «МБ» пише: «Винуватець ДТП працює в одному з великих банків. Невдовзі він планував одружитися. Василь Забродський висловив сумнів у неупередженості розслідування обставин ДТП – хоча аварія сталася лише вчора, слідчого, який веде справу, вже змінено».

 

Про інші деталі цієї справи Турнір інформуватиме по мірі їх появи.

Георгій Мазурашу, turnir.com.ua

Leave A Reply

Your email address will not be published.