Розважальний комплекс «Панорама-Чернівці»

2

Розважальний комплекс «Панорама-Чернівці» велику увагу приділяє розвитку спорту. До комплексу входять боулінг-клуб, більярдний клуб, каток (льодовий майданчик), скеледром…

«Панорама-Чернівці» є офіційним партнером заслуженого майстра спорту зі стрільби з лука Тетяни Дорохової (з 2008 р.).

Центр розваг «Панорама-Чернівці» відкрито 19 вересня у Чернівцях на вулиці Хотинській, 43, на території комплексу «Боянівка». Він став найбільшим в Україні закладом розваг. Загальна площа комплексу – 140 тисяч кв м. Його розраховано на 12 тисяч осіб.

«Панорама – Чернівці», загальна площа якої понад 26 000 квадратних метрів, об’єднала розваги, харчування, дитячий відпочинок, послуги, торгівлю, спорт, виставкову та театральну діяльність. Тут можна покататися на ковзанах, пограти в боулінг та більярд, подивитися фільм у форматі 4-D. Для дітей та дорослих, які ще не виросли з дитячих забавок, облаштували атракціон лазерних боїв.

Якщо піднятися на 2 та 3 поверхи – відкривається чудова панорама на все місто Чернівці. Можна бачити й небо й землю.

Одна з «родзинок» комплексу – «Транс – Форс» – ресторан -атракціон з панорамним дисплеєм (розміром 35 на 4 метри). Завдяки цьому екрану відвідувачі можуть потрапити у віртуальну реальність – наприклад, відчути себе пасажирами корабля серед морських хвиль. Це один із найсучасніших ресторанів, аналогів якому в Україні ще немає. На кожному столі розташовано комп’ютер, через який можна буде зробити замовлення без допомоги офіціанта.

Є Буковинський двір із національною буковинською кухнею.

Інші заклади харчування: справжня кав’ярня, грузинський ресторан, піцерія, суші-бар, кафе «Європа». Загалом у центрі діятимуть 17 кафе, барів, ресторанів.

Кольоровий фонтан знаходиться у центрі розважального комплексу, а над ним – велика скляна піраміда, найбільша в Україні.

Під час відкриття грав гурт «Океан Ельзи», у небо злетіли сотні кольорових кульок.

Скеледром – спеціально обладнана велика зала для вправ зі скелелазінні.

Заплановано будівництво гіпербласту – кімнати-лабіринту для командної гри та «Шаттлу» – шостимісний атракціон з віртуальною реальністью.

Заклади харчування: у центрі «Панорама» діє 17 кафе, барів, ресторанів.

Льодовий майданчик. Його розміри відповідають вимогам для спортивних заходів з фігурного катання.

Диско-боулінг. Він найбільший не лише в Чернівцях, а й в Україні. Тут постійно лунає музика, працюють ді-джеї, а на підвищеннях час від часу танцюють піджеї (дівчата і хлопці для розігріву публіки). Боулінг містить 24 доріжки, з них вісім – дитячі.
У комплексі «Панорама» розташований автосалон з новітніми панорамними ліфтами, який зайняв три поверхи.

Заплановані дитячі ясла. У них вихователі доглядатимуть за маленькими дітьми, доки батьки розважатимуться. Дитяче кафе чудово підходять для відзначення дитячих днів народження та інших сімейних свят.

Винний двір розташується на другому поверсі. Гурмани тут можуть скуштувати найвишуканіші напої з різних куточків світу.
Арт-кафе також на другому поверсі. Тут – зустрічі з митцями та інші культурні заходи.
Два більярдні зали, в яких розміщено 68 більярдних столів (згодом їх буде 77). Біля цих залів розташована найбільша барна стійка на Буковині. Вона має довжину 56 метрів.

У розважальному комплексі діє також Пасаж – галерея з магазинами, площа якої вісім тисяч квадратних метрів.

Працює відділення банку.

Фото відкриття розважального центру «Панорама–Чернівці»:

Відео відкриття розважального центру «Панорама–Чернівці»: («Платінова Буковина»)

2 Comments
  1. Альона says

    Море адреліну у діток! Дякуємо вам за сервіс та доброзичливість консультантів. Їхали на еккурсію зі школи. задоволені не тільки дітки, а й вчителі. Чекайте нас ще!!!

    1. Дуже добре, що сподобалось. А що за комент з якимись адресами інтернетними? Система зарахувала як спам.

Leave A Reply

Your email address will not be published.