heshko.com: Вірастюк підготував капітанські підвіси для Гешка

0

Оригінальні підвіси для капітана збірної України з легкої атлетики вперше “засвітилися” під час церемонії нагородження кращих легкоатлетів 2007 р. “Афіна”. Продемонстрував їх багаторічний капітан збірної, а нині керівник івано-франківського спорту Роман Вірастюк. Щоправда, брат найсильнішої людини світу Василя Вірастюка лише показав капітанські підвіси, бо вручати їх виявилося нікому, оскільки теперішній капітан збірної – наш титулований земляк Іван Гешко через від’їзд на навчально-тренувальні збори за кордон не зміг завітати на це свято.
– Я лише показав капітанські підвіси на столичній сцені, тому що хочу вручити їх особисто Івану Гешкові, з яким ми давно дружимо, – пояснив в телефонному інтерв’ю “МБ” Роман Вірастюк. – Іван не лише чудовий спортсмен, а й людина з в еликої літери. І я пишаюся тим, що саме він став наступним капітаном збірної після мене.

– А як “народилися” ці капітанські підвіси?
– До нашої обласної адміністрації приїхали представники луганської фірми “Колумб” – презентувати свої вироби. Як завжди, нікому нічого не треба було (сміється – авт.). Мені їхня продукція сподобалася. Я замовив своєрідний орден “Спортивна слава Прикарпаття”. А потім наодилася ідея замовити і капітанські підвіси. Виконання особисто мені сподобалося. Сподіваюся, сподобається і Івану Гешкові та наступним капітанам збірної.
Григорій ПАСАТ, “МБ”

heshko.com (06/02/2008 13:45)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.