heshko.com: ”Буковинська миля” повертається на стадіон

0

Треті міжнародні змагання “Буковинська миля”, які мали цього року “переселитися” на Соборну площу, повертаються на традиційне місце – стадіон “Буковина”.

Зберегти пробігу звичну “прописку” організаторів переконав керівник міського спорту Святослав Дяконюк, який переконаний, що на головній арені краю “Буковинська миля” краще пропагуватиме спорт та здоровий спосіб життя, ніж серед не зовсім тверезового натовпу, який зазвичай збирається в День міста на святкову дискотеку на Соборній площі.

Отож, 7 жовтня на стадіоні “Буковина” можна буде не лише побачити фінал Кубка міста з футболу (12.00), інтригуючу боротьбу між кращим спортсменом України 2006 р. Іваном Гешком, який відновлюється після отриманої на Чемпіонаті світу травми, та іншими найсильнішими стаєрами України і гостями з-за кордону, взяти участь у розіграші призів серед вболівальників (для цього треба мати з собою паспорт або свідоцтво про народження), а й самим долучитися до аматорського забігу “Буковинської милі”, в якому об 11.00 зможуть взяти участь всі охочі.

Григорій ПАСАТ, “МБ”

heshko.com (19/09/2007 19:53)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.