heshko.com: Наслідують організаційний приклад Гешка

0

Відкритий пробіг на базі чернівецької школи-інтернату №2 зініціював випускник цього навчального закладу Роман Тихонов (на фото). Як і титулований Іван Гешко на “Буковинській милі”, Роман став не лише ініціатором та організатором, а й переможцем свого дітища – відкритого “Кубку Інтер СММ”.

Він відзначився серед дорослих на найдовшій десятикілометровій дистанції. Цікаво, що в іншій віковій групі перемогу святкував його молодший брат Сергій. А Роман зібрав найбільшу колекцію нагород: за перше місце – від оргкомітету, як найстарший учасник – спеціальний приз від Івана Гешка, за добрий організаційний почин – від облспортвідділу. До того ж так сталося, що переможець в елітній номінації ще й пересік лінію фінішу сотим серед всіх учасників (інші долали коротші дистанції).

Серед інших переможців відзначимо успіхи на 6-кілометрівці Олександра Малярчука (до 19 років) та Едгара Дубіка (до 17 років).

Спеціальний трофей від кращого спортсмена України дістався і наймолодшій учасниці -Оленці Мамчук. Фірмові футболки від газети “Молодий буковинець” отримали випускники інтернату Павло Булигін та Ганна

Дядюра (переможниця серед жінок). Іншим переможцям та призерам змагань (а серед них були представники інших чернівецьких шкіл, ДЮСШ міськспортуправління, деяких фірм і навіть гість з Туркменістану) вручили також нагороди від обласної ДЮСШ для дітей сиріт та позбавлених батьківської опіки, адміністрації інтернату №2 і облцентру “Спорт для всіх”, пізнавальні презенти від поліграфічного спонсора – фірми “Колір-друк” та солодкі подарунки від ПБП “КЛІПСІДРА”. Не менше ажіотажу, ніж роздача солодощів, викликала поява в руках співорганізатора Михайла Арсенюка календарів та плакатів з автографом Івана Гешка, які розійшлися миттю (на фото).

Григорій ПАСАТ, “МБ”
heshko.com (16/05/2007 08:50)
***

Leave A Reply

Your email address will not be published.