Фото: «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015» (нагородження красунь і ювілей Польового)

2

Нагородження лауреаток конкурсу краси «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015» відбулося на «Льодовому майданчику» увечері ювілейного для власника ковзанки Павла Польового дня – йому виповнилось 30 років.

150317-Lyodova-Koroleva-nagorod-M-sportbuk.com (61)-Melnychuk-Polyoviy-tort

Питання переможниці конкурсу залишалось відкритим до останніх хвилин перед початком нагородження. Річ у тім, що інтернет-голосування завершилось у неділю, 15.03.15, а члени журі (богатир Костянтин Ільїн, зірковий бігун Іван Гешко, директор модельного агентства «Шоу-Тайм» Ліна Ільніцька, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу, редактор порталу Fakty.cv.ua Олександр Білоус та, звісно. Павло і Діана Польові) проголосували переважно дистанційно. І присутні на церемонії «оцінювачі краси» в останній момент підсумовували підсумки двох голосувань і додавали бонусні бали (за тижневі перемоги та участь у фотосесії). У підсумку завдяки серйозній перевазі в частині симпатій журі титул «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015» та сертифікат на 20 годин катання на «Льодовому майданчику» отримала медсестра Чагорської медичної амбулаторії Анастасія Мельничук. Другий очковий доробок у майбутнього дизайнера одягу Галини Кермач. Але оскільки «в реалі» вона так і не показалась, звання віце-ЛЬОДОВОЇ КОРОЛЕВИ 2015 і 10 годин катання отримала манікюрниця і топ-модель Аліша Пілат. Зрозуміло, що ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА-Інтернет була відома ще в неділю – інтернет-голосування виграла студентка Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Олеся Бамбуляк. Наступні титули вже не були пов’язані з набраними балами, тобто журі могло орієнтуватися на ті набрані очки хіба що в разі великих сумнівів:) Престижна відзнака глядацьких симпатій дісталась фінансовому директору приватної будівельної компанії (ТОВ «КМ-БУД») Альонці Цибух. Її подруга з муздрамтеатру Наталка Федорович стала ЛЬОДОВОЮ КОРОЛЕВОЮ SportBuk. Титул ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Спорт і 7 годин катання отримала студентка ЧНУ Дар’я Гречка, у якої, до слова, був четвертий очковий доробок.

Свої призові години катання отримали також аспірантка КНТЕУ – віце-КОРОЛЕВА-Інтернет Олена Кравчук (у неї за очками підсумкове 5 місце), студентка факультет історії політології та міжнародних відносин ЧНУ Євгенія Гайфер (яку називали серед фавориток конкурсу) та студентка філологічного факультету ЧНУ (кафедра журналістики) Іннеса Булавко. А ось студентка Буковинського державного медичного університету Любов Рудницька, яку розглядали кандидаткою на титул ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА-Глядацькі симпатії, через об’єктивні причини не змогла дочекатися нагородження, тож отримає сертифікат, як кажуть, «в робочому порядку».

Нагороджував лауреаток і фіналісток колишній футболіст «Буковини», редактор порталу Fakty.cv.ua Олександр Білоус.

Увінчалась церемонія, яку вела чарівна Діана Польова (Корсун), врученням ювілейного торту Павлу Польовому.

Далі була ще імпровізована фотосесія за участю лауреаток і гостей, а також, звісно, чай зі смачним тортом:)

З цьогорічною переможницею конкурсу ми познайомимо ближче читачів згодом.

Співорганізатори конкурсу – «Льодовий майданчик», обласний центр «Спорт для всіх», модельне агентство «Шоу-Тайм», спортивний портал SportBuk.com.

2 Comments
  1. Андрій Калинка says

    Наші буковинки НАЙКРАСИВІШІ і НАЙКРАЩІ!!!!!

  2. Вболівальник says

    Вибрали гідну переможницю! І віце-міс теж суперова, і інші дівчата теж!

Leave A Reply

Your email address will not be published.