ФК «Чагор» став переможцем Кубок області (Зона «А»)

0

В зоні «А» нещодавно відбувся фінальний матч зонального Кубку Чернівецької області сезону-2021. У фіналі зустрілись дві досить потужні команди – ФК «Волока» та ФК «Чагор». Тому матч обіцяв бути досить цікавим та видовищним.

У першому таймі власні ворота вразив гравець «Волоки» Олександр Тодорович. А на початку другого тайму «Чагор» навіть збільшив свою перевагу. На 25 хвилині гри гол на свій рахунок записав Роман Блажко.  Незважаючи на це волочанам доклали неймовірні зусилля і не тільки скоротити відставання, а й за три хвилини до кінця матчу зрівняти рахунок!⠀

Переможець фінальної зустрічі визначався в серії пенальті. В якій більш впевнено проявили себе гравці «Чагру». З загальним рахунком 4:1 ФК «Чагор» перемагає в серії післяматчевих пенальті та стає володарем мініфутбольного Кубку області у зоні «А».

 

«Волока» – «Чагор» – 2:2 (0:1), пенальті – 1:4

«Волока»: Віталій Мотреску, Сергій Париський, Іван Молофій, Вадим Пислар, Володимир Найко, Олександр Тодорович, Андрій Гордей, Руслан Гунчак, Олександр Дележа.

«Чагор»: Олег Цуркан, Олександр Булезюк, Микола Цепа, Олександр Боднарчук, Роман Блажко, Анатолій Сапонару, Олег Циганчук, Богдан Столощук, Дмитро Попович.

Голи: Олександр Дележа (27), Руслан Гунчак (38) – Олександр Тодорович (12, автогол), Роман Блажко (25).

Пенальті забили: Руслан Гунчак – Богдан Столощук, Олександр Боднарчук, Дмитро Попович, Микола Цепа.

Не забили: Андрій Гордей (поперечина), Олександр Тодорович (воротар).

Leave A Reply

Your email address will not be published.